TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideHeldagstur til det sydlige Flinders Ranges

Heldagstur til det sydlige Flinders Ranges


Røde forrevne klipper, snørklede kløfter og dybe dale, som i virkeligheden er flere millioner år gamle, udtørrede flodlejer; dét er Flinders Ranges.

Den sydlige del af South Australias største bjergkæde, Flinders Range begynder godt 200 km nord for Adelaide, og kan nås på en dagstur fra byen.

Mt Remarkable National Park byder på gode vandreruter, smukke udsigtspunkter og gode muligheder for at se nogle af Australiens helt unikke dyr. Du spiser en lækker picnic-frokost i nationalparken, inden dagsturen med din private guide fortsætter dybere ind i Flinders Range. Nyd de smukke udsigter og de særdeles flotte farvespil, som landskaberne her byder på.

Du besøger den hyggelige lille by, Melrose, som er områdets ældste – grundlagt i 1853. En stor del af bygningerne i byen er erklæret bevaringsværdige og er klassiske eksempler på australske ”outback”-bygninger.

På vejen retur til Adelaide passere du igennem vinområdet, Clare Valley, som med sine frodige vinmarker står i stor kontrast til første del af dagen i det tørre Flinders Ranges.

Turen i dag inkluderer frokost.

Prisen er gyldig ved min. 2 rejsende. Forhør dig om pris, hvis du rejser alene.

Pris:
Voksen Pr. person fra:  8.850 kr.
Barn (0-12 år) Pr. barn fra:  3.630 kr.
Oceanien
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vores Oceanien-specialist og har over 26 års erfaring med rejser i Oceanien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14