TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE

Rejser til Java

På en rejse til Java vil du opleve essensen af Indonesien.

Java er en smeltedigel af indonesisk historie, kultur og unik natur. Her kan du opleve den indonesiske spændvidde fra tusind år gamle hellige templer til smukke, rygende vulkaner.

Se vores rejser til Java herunder.

Hvis du har spørgsmål om Java, så kontakt vores rejsekonsulenter på 89 93 43 89.

Rejser til Java
Rejser til Java
ForsideRejser til Java

Rejser til Java

På en rejse til Java vil du opleve essensen af Indonesien.

Java er en smeltedigel af indonesisk historie, kultur og unik natur. Her kan du opleve den indonesiske spændvidde fra tusind år gamle hellige templer til smukke, rygende vulkaner.

Se vores rejser til Java herunder.

Hvis du har spørgsmål om Java, så kontakt vores rejsekonsulenter på 89 93 43 89.

ForsideRejser til Java
Vores rejser til Java

Hvorfor skal du rejse til Java?

Java er en ø i Indonesien beliggende på den indonesiske ”ildring”, en kæde af vulkaner der omringer Stillehavets kyster. Lige meget hvor du befinder dig på Java, kan du opleve det fascinerende vulkanske landskab.

Selvom Java er verdens tættest befolkede ø, så mærker man ikke den tætte befolkning, når man rejser uden for storbyerne. På en rejse til Java vil du opleve øens verdensberømte buddhistiske og hinduistiske templer, charmerende byer og enestående vulkanske landskab.

Vores rundrejser på Java

Vi tilbyder i øjeblikket Java i kombination med en rejse til Bali.

På Java kan du bl.a. opleve:

Yogyakarta

Den royale by Yogyakarta er en af asiens perler, og her i byen finder du Javas sjæl og personlighed, hvor kunst, kultur og traditioner skinner igennem.

I Yogyakarta kan du opleve sultanpaladset Kraton, som blev grundlagt i 1755. Det elegante palads er et af de fineste eksempler på javanesisk arkitektur. Besøg det smukke Taman Sari, vandslottet i de kongelige haver, som blev bygget i 1758 og brugt at sultanen og hans følge som et sted, hvor de kunne slappe af.

I området omkring paladset kan du også besøge værkstæderne for det traditionelle håndværk Batik, der har sin oprindelse på Java, og lære hvordan de smukke mønstre bliver til klædedragter.

Borobudur-templet

Nordvest for Yogyakarta finder du det storslåede og UNESCO-beskyttede Borobudur-tempel, placeret majestætisk på toppen af en bakke, med en magisk udsigt ud over de grønne marker og bjerge i det fjerne.

Borobudur blev skabt under Syailendra-dynastiet i en periode mellem det 8.- og 9. århundrede og er en af verdens største buddhistiske monumenter. Efter at have været forsømt og gemt væk under vulkansk aske i utallige år, blev templet genopdaget i 1814 af briterne, og fra 1973 og frem begyndte UNESCO omfattende restaureringer for at bevare det smukke buddhistiske tempel.

Udforsk det storslåede tempel til fods og lær mere om Borobudurs fascinerende historie.

Prambanan-templet

Nordøst for Yogyakarta finder du et andet af Javas storslåede templer, det hinduistiske modstykke til Borobudur, nemlig Hindu-templet Prambanan.

Prambanan er Indonesiens største hinduistiske tempel, bygget i det 9. århundrede og beliggende mellem smukke grønne marker og landsbyer.

Her kan du bl.a. se Shiva-helligdommen Lorojonggrang, der med sine 47 velproportionerede meter generelt anses for at være Javas mest elegante tempel.

Javas vulkaner

Java er en vulkansk ø med både aktive og inaktive vulkaner. En rejse til Java er derfor ikke fuldendt før du har oplevet det smukke naturfænomen på tæt hold.

Bromo-vulkanen

I den østlige del af Java finder du den aktive Bromo-vulkan. Vulkanen ligger i Bromo Tengger Semeru Nationalpark, som har en af de mest unikke naturlige landskaber i Indonesien.

De fleste, der besøger Bromo, starter dagen på udsigtspunktet ved Penanjakan-bjerget, der ligger i 2.770 meters højde. Herfra kan du nemlig få en helt fantastisk solopgang over Mt. Bromo.

Inden du når Bromo-vulkanen passerer du på hesteryg det spektakulære ”sandhav”, inden du kan bestige knap 300 trin til kraterkanten. Med en højde på 2.392 er Mt. Bromo mindre end nogle af Javas andre vulkaner, men dens spektakulære udsigt skuffer ikke.

Ijen-krateret

I den østlige del af Java finder du også Ijen-krateret, som er beliggende i 2.300 meters højde på det 2.799 meter højde bjerg.

Fra toppen af kraterkanten kan du opleve en helt vidunderlig udsigt over den surrealistiske turkisblå kratersø, den største af sin slags. Søen er fyldt med syreholdigt vand, der giver søen sin unikke farve.

Kontakt os ved spørgsmål

Hvis du har yderligere spørgsmål om Java eller vores andre rejser til Asien, så er du meget velkommen til at kontakte vores rejsekonsulenter.

Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse.

TourCompass – Fra turist til eventyrrejsende 

Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14