TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideHeldagstur til Sydneys nordlige strande og Ku-ring-gai Chase Nationalpark

Heldagstur til Sydneys nordlige strande og Ku-ring-gai Chase Nationalpark


Blot ca. 30 km nord for Sydneys finansielle centrum, CBD, finder du en af landets ældste nationalparker, Ku-ring-gai.  Området er kendt for sin smukke natur, sin biodiversitet, sin store kulturhistoriske betydning og sit spændende dyreliv. Her findes et hav af vandreture, og bugterne indbyder til sejlads i kajak eller en svømmetur i det krystalklare vand.

Om morgenen bliver du hentet på dit hotel eller nærliggende opsamlingssted (se detaljer på din voucher) og turen går nordpå mod den naturskønne Ku-ring-gai Chase nationalpark, hvor din guide vil give dig et spændende indblik i den lokale aboriginalkultur, og måske du også er heldig at spotte noget af Australiens spændende dyreliv.

Herfra går turen ad en betagende kyststrækning til den berømte Palm Beach, bedre kendt som ”Palmy”, der er hjemsted for de rige og berømte og ikke mindst her Australiens foretrukne sæbeopera, Home & Away er filmet. Du kommer til at opleve nogle af optagelsesstederne til den berømte serie (som findes i mere end 5800 afsnit) og se områdets imponerende luksusvillaer.

Frokosten (for egen regning) nydes på en restaurant eller café i den hyggelige strandby.

Fra Palm Beach går turen sydpå, hvor strandende ligger som perler på en snor; Whale Beach, Avalon Beach, Narrabeen Beach og Freshwater Beach. Nyd synet af surferne, der tæmmer bølgerne og i sæsonen (maj-november) måske endda et glimt af en hval!

Ved North Head vandrer du sammen med din guide ud til et udkigspunkt, hvorfra du får en spektakulær udsigt over indsejlingen til Sydneys havn.

Turen retur til Sydney foregår med færgen fra Manly stranden til Circular Quay. På denne færgetur får du nogle af de bedste skud i kameraet af Sydneys smukke Operahus og Harbour Bridge. Turen afsluttes ved Circular Quay og herfra skal du selv finde tilbage til dit hotel eller måske fortsætte ud i byen og finde et hyggeligt sted at spise aftensmad.

Varighed: Ca. 7-8 timer

Prisen inkluderer: Guide og transport (Dog er prisen eksklusiv færgebillet fra Manly tilbage til Circular Quay)

Husk at medbringe: Solcreme, hat og badetøj, hvis vejret er til det

Prisen er gældende ved mindst 2 personer.

Pris:
Voksen Pr. person fra:  1.820 kr.
Barn (5-12 år) Pr. barn fra:  875 kr.
Oceanien
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vores Oceanien-specialist og har over 26 års erfaring med rejser i Oceanien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14