TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideHeldagstur til The Grampians Nationalpark

Heldagstur til The Grampians Nationalpark


Er du til smuk natur, bjergtagende udsigtspunkter, rig kulturhistorie og fascinerende dyreliv, er denne dagstur til The Grampians Nationalpark lige noget for dig.

Nationalparken ligger ca. 3 timers kørsel vest for Melbourne, og er et af Australiens mest spektakulære bjergområder.

De blågrå sandstensbjerge indbyder til vandreture, og dyrelivet er rigt. Den oprindelige befolkning har levet her i tusindvis af år, og i huler kan du se klippemalerier. Det smukke vandfald, Mackenzie Falls regnes også for at være et højdepunkt på en tur til The Grampians.

Der er afgang fra Melbourne fra morgenstunden med kurs direkte mod nationalparken. Hovedbyen i nationalparken hedder Halls Gap, og her besøger du Brambuk Aboriginal Cultural Centre. Du kan sagtens være heldig at se kænguruer på græsplænerne i byen – hvis det er en varm dag sidder de i skyggen af træerne.

Der er tid til en vandretur til et af de mest berømte udsigtspunkter i nationalparken, Balconies Lookout og hvis du har mere energi, kan du gå forbi et af de mange vandfald.

Undervejs på vejen tilbage til Melbourne er der stop et sted, hvor du kan købe aftensmad. Du er først tilbage i Melbourne sent på aftenen.

Prisen inkluderer: Transport, guide og entré til nationalparken.

Bemærk at denne tur kræver et minimum antal deltagere på 11 for at blive gennemført. Hvis ikke dette antal opnås vil turen blive aflyst og du vil selvfølgelig få dine penge retur.

Bemærk: Som ny sikkerhedsprocedure kræver operatøren af denne tur, at personer over 70 år skal kunne fremvise en lægeerklæring på, at de er ved godt helbred og i stand til at gennemføre turen. Lægeerklæringen skal være på engelsk.

Pris:
Voksen Pr. person fra:  875 kr.
Barn (6-12 år) Pr. barn fra:  665 kr.
Oceanien
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vores Oceanien-specialist og har over 26 års erfaring med rejser i Oceanien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14