TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideQT Bondi

QT Bondi

Sydney

Drømmer du om at bo på et hipt hotel tæt på en af verdens mest kendte strande, så skal du vælge at opgradere til QT på Bondi Beach.

Hotellet ligger på en sidegade til Campbell Parade, som du blot skal krydse, før du er midt på Bondi Beach – men altså uden, at du bor lige midt på bydelens allermest travle gade. Omkring dig ligger barer, cafeer, restauranter og butikker – ja, og så naturligvis stranden!

Hotellet har 69 værelser i forskellige kategorier. Alle værelser har naturligvis aircondition, fladskærms-TV, Nespresso-maskine, minibar og gratis wi-fi . Værelserne er store og rummelige og selvom receptionen signalerer pangfarver og kreativitet, er værelserne holdt i mere afdæmpede farver men med fuld knald på komforten.

Der er ingen restaurant på hotellet, men de tilbyder til gengæld room service. Her er heller ingen pool – men eftersom Bondi Beach er 5 minutters gang fra hotellet, ville det måske også være lidt fjollet…..

Hvis du vil ind til byen, kan du enten tage bussen (ca. 30-40 minutter), eller du kan tage toget fra Bondi Junction – det tager 15-20 minutter til centrum. Alternativt kan du låne en cykel på hotellet og cykle den flotte rute gennem forstæderne Rose Bay, Double Bay, Elizabeth Bay og Potts Point til du kommer den botaniske have.

Pris for opgradering fra Park Regis, pr. nat:
King Room Pr. person fra:  635 kr.
Deluxe King Room Pr. person fra:  740 kr.
Twin Room Pr. person fra:  815 kr.
Oceanien
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vores Oceanien-specialist og har over 26 års erfaring med rejser i Oceanien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14