TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideJackalberry Chobe

Jackalberry Chobe

Chobe Nationalpark

Hvis du drømmer om at overnatte i et luksustelt ved bredden af Chobe-floden, kan vi anbefale, at du opgraderer til den skønne lodge Jackalberry Chobe.

De 16 telte har alle eget badeværelse med fritstående badekar, aircondition, te- og kaffefaciliteter og egen balkon. Teltene er alle bygge på platforme, der står på pæle, som tillader luften at cirkulere under teltene. Alle teltene er ens indrettet – forskellen ligger i, om man vil have udsigt til floden eller udsigt til haven.

Fællesområderne; restaurant, bar, lounge og pool ligger alle med udsigt til floden og med dejlig skygge fra de store træer, lodgen er bygget omkring. Man har nemlig i høj grad tænkt miljøvenligt, da man byggede lodgen. Alt er udelukkende bygget af lokale materialer, og bushen omkring lodgen er bevaret. Strømmen kommer primært fra solceller, og alle lamper er LED. Selv som gæst bliver man bedt om at sortere sit affald, og al sæben og shampoo er miljøvenligt.

Prisen inkluderer: 3 overnatninger i valgte telt, morgenmad, frokost og middag, drikkevarer, 2 daglige aktiviteter samt transport til/fra lufthavnen.

Pris for opgradering fra Cresta Mowana Safari Resort & Spa, 3 nætter:
Telt med delvis udsigt til floden Pr. person fra:  2.170 kr.
Afrika
Ingun H. Nikolajsen

Ingun er vores Afrika-specialist og har over 10 års erfaring med rejser i Afrika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14