Madlavningskursus med de lokale i Uruguai
Kom tæt på lokalsamfundet i Uruguai og bliv klogere på det brasilianske køkken på denne udflugt. Lær hvordan du laver traditionelle retter sammen med lokale kvinder fra foreningen ”Kokkene & Konditorerne”, der gerne vil dele deres kulinariske viden og passion for mad med dig.
Turen starter med en køretur på ca. 30 minutter fra Salvador centrum til forstaden Uruguai. Ved ankomst bliver du modtaget med en kort præsentation af foreningen og de spændende projekter, som de har udviklet.
Herefter går turen til det lokale marked, hvor der skal købes ingredienser til dagens madlavningskursus. Du skal nemlig lære at lave ”moqueca”, som er en lokal fisk- og skaldyrsstuvning, samt en typisk dessert.
I hjælpes ad med at forberede maden, mens du har mulighed for at blive klogere på den lokale kultur på en ny og engagerende måde. Når maden er klar, kan du nyde et udsøgt måltid sammen med de lokale kvinder fra foreningen og din guide.
Glæd dig til en gastronomisk og kulturel oplevelse i Salvador.
Varighed: 5 timer
Turen inkluder: frokost, engelsktalende guide og transport
Denne tur har afgang mandag – fredag (dog ikke under karnevallet)
Pr. person fra: 1.520 kr. |