TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideHeldags Table Mountain Hike

Heldags Table Mountain Hike


Det vil givetvis være fristende bare at tage kabelbanen til toppen af Table Mountain, når du står ved foden af bjerget og ved, at de næste mange timer vil du bruge på at nå toppen – til fods. Vi lover dig, at vandreturen til toppen er det hele værd – og udsigten er altså en lille smule bedre, når du selv er gået hele vejen til toppen! Undervejs er du ledsaget af en dygtig og bjergkendt guide, så du skal ikke bekymre dig om at finde vej, og samtidig lærer du meget mere om naturen og geologien i området.

Der er en række forskellige ruter, du kan vælge at gå ad. Fælles for dem alle er, at du skal være i rimelig fysisk form for at begive dig ud på gåturen, men eftersom du følges med en guide, behøver du ikke være hverken bjergbestiger eller erfaren klatrer. Alle turene er vandreture og du skal regne med, det tager min. 4 timer at nå toppen.

Prisen gælder ved bestilling samtidig med rejsen. Min. 2 personer.

Platteklip Gorge
Platteklip Gorge er den ældste rute til toppen af bjerget. Du skal nok regne med at blive forpustet, for ruten er relativ stejl, men det er den mest populære og den mest direkte vej til toppen.

Pris pr. person: 960 kr.

India Venster
Denne rute er for dig, som gerne vil udfordres. Udsigterne er fantastiske, ruten er varieret men stadig overkommelig. Dog skal du ikke lide af højdeskræk og du skal være klar på at kravle lidt i nogle sektioner

Pris pr. person: 960 kr.

Skeleton Gorge
Skeleton Gorge er en smuk og relativ lang rute, hvor du både kommer gennem junglelignende områder og får flotte udsigter over baglandet bag bjerget.

Pris pr. person: 1020 kr.

12 Apostles
12 Apostles er blandt de længere og mere udfordrende ruter. Til gengæld har du her længere tid til at nyde bjerget og naturen, og da ruten er længere får du selvsagt en god indsigt i natur og geologi.

Pris pr. person: 1020 kr.

Afrika
Ingun H. Nikolajsen

Ingun er vores Afrika-specialist og har over 10 års erfaring med rejser i Afrika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14