TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideRaftingtur på den hellige Ayung-flod

Raftingtur på den hellige Ayung-flod


Er du til action og sus i maven? Så tag med på en sjov og uforglemmelig raftingtur på Ayung-floden, der løber gennem Ubuds frodige jungle.

Du bliver hentet på hotellet og kørt til raftingturens startsted. Her får du udleveret redningsvest, sikkerhedshjelm og paddel.

En stejl sti og trappetrin fører ned til Ayung-floden, hvor du bliver instrueret i, hvordan du rafter og hvordan du i øvrigt forholder dig på båden, som har plads til 6 personer plus en certificeret guide. Ombord er der en vandtæt taske, hvori du kan lægge din mobiltelefon, penge mm.

Lad så eventyret begynde! I løbet af de næste par timer flyder du med flodens hastighed gennem strømsteder og forbi landsbyer og betagende natur med smukke vandfald. Måske er du heldig også at se lidt af junglens dyreliv.

Efter en oplevelsesrig og sjov raftingtur er der mulighed for at tage et varmt bad og skifte til tørt tøj. Herefter venter en balinesisk frokost, inden du bliver kørt tilbage til hotellet.

Husk at medbringe tørt tøj, skridsikre sko der kan tåle at blive våde samt nogle kontanter til drikkevarer og evt. drikkepenge til raftingguiden.

Ingen børn under 8 år (og barnet skal kunne svømme).

Distance: ca. 10 km

Varighed: ca. 6 timer

Denne udflugt kan foregå med andre end TourCompass’ egne gæster.

Vi anbefaler, at du booker turen i forbindelse med bestilling af rejsen.

Pris:
Pr. person fra:  500 kr.
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14