TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideSnorkeltur ved øen Menjangan

Snorkeltur ved øen Menjangan


Du bliver hentet på hotellet og kørt til Balis nordvestlige hjørne. Du kommer forbi en lille dykkerbutik med snorkeludstyr og her får du udleveret maske, snorkel og svømmefødder i din størrelse. Du bliver kørt videre til en lille strand, hvor en båd venter på at sejle dig til det spektakulære og verdensberømte rev ved øen Menjangan. Bådturen giver vind i håret og måske er du heldig at se skildpadder undervejs. Du kan desuden også se over til Indonesiens hovedø Java, som ligner at ligge blot et stenkast væk.

Når du ankommer til revet ud for Menjangan, vil guiden fortælle dig om, hvordan du skal forholde dig under vand og instruere dig i, hvordan maske, snorkel og svømmefødder fungerer. Inden du hopper i vandet, er det vigtigt, at du husker at smøre dig ind i solcreme og evt. iføre dig en UV-trøje, da du kommer til at svømme rundt i havoverfladen i flere timer.

Revet og marinelivet her ved Menjangan er anerkendt som absolut verdensklasse af både dykkere og snorklere, så det er bare med at hoppe i. Din guide viser rundt i vandet og udpeger og fortæller om de flotte, farverige fisk og koraller.

Efter en dejlig dag bliver du om eftermiddagen sejlet tilbage til Bali, hvorfra du bliver kørt retur til hotellet.

Nationalparkafgift, frokost og leje af snorkeludstyr er inkluderet i prisen.

Varighed: ca. 6 timer

Min. 2 personer

Denne udflugt kan foregå med andre end TourCompass’ egne gæster.

Vi anbefaler, at du booker turen i forbindelse med bestilling af rejsen.

Pris:
Pr. voksen Pr. person fra:  720 kr.
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14