TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideAyana Komodo Resort

Ayana Komodo Resort

Labuan Bajo

I den nordlige del af Labuan Bajo finder du det 5-stjernede og luksuriøse Ayana Komodo Resort. Her er indretningen inspireret af øens rige kulturarv og rustikke skønhed. Fra alle fællesarealer er der en exceptionel udsigt over bugten og den kuperede ø Kukusan Island.

Resortets 205 værelser er stilfuldt indrettet med møbler og moderne dekor i lyse farver, der perfekt komplimenterer indfaldet af det naturlige lys fra de store vinduer. Hvert værelse er min. 43 m2 og har egen privat balkon, hvorfra du kan indtage den fantastisk havudsigt og solnedgangens gyldne farver. Alle værelser er udstyret med aircondition, wi-fi, tv, walk-in closet, minibar og kaffe-/tefaciliteter. På badeværelset er der hårtørrer samt separat regnbruser og badekar.

Under dit ophold kan du slappe af på den kridhvide sandstrand, Waecicu Beach, snorkle i det krystalblå hav eller flade ud ved en af resortets smukke swimmingpools. Vil du forkæle dig selv lidt ekstra, eller har du brug for at bevæge dig, kan du besøge resortets spa eller det veludstyret fitnesscenter.

I den stilfulde restaurant RINCA kan du morgen, middag og aften nyde asiatiske og vestlige retter, enten siddende i den friske havbrise på terrassen eller ved siden af det åbne køkken.

I løbet af dagen kan du også stille sulten med et besøg i poolbaren, i Mesa Bar & Lounge på tagterrassen eller i Naga Bar der ligger med en perfekt udsigt til det smukke hav på den lange badebro.

Når det er tid til at indtage aftensmaden, kan du vælge at besøge Kisik Grill, hvis du har trang til friske fisk- og skaldyrsretter eller pizza. Er du mere til sushi og japanske specialiteter, kan du nyde disse i den autentiske japanske restaurant HonZEN.

Gå ikke glip af den panoramiske udsigt til solnedgangens mange smukke farver fra tagterrassen, hvor du i den glamourøse UNIQUE Rooftop Bar kan afslutte dagen med lækre tropiske cocktails.

Forhør os om prisen for opgradering.

Pris for opgradering fra Bintang Flores Hotel, pr. nat:
Full Ocean View Room Pr. person fra:  1.125 kr.
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14