TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideBatu Karang Lembongan Resort

Batu Karang Lembongan Resort

Nusa Lembongan

Batu Karang Lembongan Resort ligger på en koralskråning over Jungut Batu-stranden med udsigt til Badung-strædet og den storslåede vulkan Mt. Agung på Bali.

Da resortet er bygget i flere niveauer, kan du nyde den flotte udsigt uanset, hvor du befinder dig. Der er også buggy til at transportere dig rundt på resortet.

Batu Karang er opført i rustikke materialer, som fint harmonerer med de tropiske omgivelser. Stilen er moderne og traditionel, hvilket også går igen i resortets 37 indbydende villaer og suiter, der er indrettet med lyse vægge, flotte stengulve og fine mørke træmøbler, der bidrager til en varm og hyggelig atmosfære.

Værelseskategorierne spænder fra dobbelt værelse på 45 m2, hvoraf flere har privat plunge pool, til 3-værelses villa på 300 m2. Samtlige værelseskategorier er udstyret med aircondition og loftsvifte, myggenet over sengen, tv, telefon, Internet samt minibar, kaffe- og tefaciliteter, strygejern og -bræt, badekåbe og hårtørrer. Der er desuden udendørs bad og bruser.

Rundt omkring resortet finder du flere små oaser, hvor du kan nyde stilheden og slappe af med en god bog. Der findes også 3 swimmingpools med tilhørende liggestole og parasoller. Den ene er en infinity ferskvandspool forbeholdt voksne, den anden ferskvandspool er en familiepool med swim-up bar, mens den sidste pool er 25 meter lang og derfor er velegnet til banesvømning.

Er du mere til strand ligger den skønne Jungut Batu-strand blot få meter fra resortet. Stranden er børnevenlig og vandet roligt, da bølgerne brydes af et rev et stykke ude, hvor du til gengæld kan opleve erfarne surfere ride på bølgerne.

Batu Karang byder på flere lækre spisesteder. Glæd dig til The Deck – Cafe & Bar hvor du kan nyde panini, pizza, tærter, gelato, kager samt friskpresset juice, smoothies og kaffe. Eller Muntigs Bar & Restaurant, som byder på asiatiske og internationale specialiteter. Du kan også søge op til den intime restaurant The Balcony. Der ligger også flere hyggelige restauranter og barer i nærheden, hvis du ikke ønsker at spise på resortet hver dag.

Som gæst på Batu Karang har du også mulighed for at leje cykler, forkæle dig selv med en afslappende massage i spaafdelingen samt holde formen ved lige i fitnessrummet.

Om aftenen kan du nyde et glas koldt hvidvin, whisky on the rocks eller en god gin i baren The Howff.

Pris for opgradering fra Hai Tide Beach Resort, pr. nat:
Twin Share Room Pr. person fra:  230 kr.
Double Room Pr. person fra:  285 kr.
1-Bedroom Villa Pr. person fra:  395 kr.
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14