TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideThe Lovina

The Lovina

Lovina, Bali

The Lovina ligger direkte ned til Lovinas mørke vulkanstrand mellem Kalibukbuk bjergkæden og Balihavet. Du kan boltre dig på den 200 meter lange private strand med tilhørende liggestole og parasoller og nyde udsigten over det blå hav med de mange ikoniske fiskerbåde. Det er også herfra du om aftenen kan være vidne til den fascinerende solnedgang.

Hotellet er en sand lille perle omgivet af grønne rismarker, høje palmer og tropiske træer. En kort gåtur herfra ligger hovedgaden med små lokale butikker og restauranter og 15 minutters kørsel væk finder du den større by Singaraja, som engang var Balis hovedby.

Værelserne på The Lovina er lyse og rummelige. De er indrettet i en enkelt stil med lyse træmøbler og balinesisk kunst på væggene. Alle værelser har komfortable senge og et separat siddeområde samt wi-fi, loftventilator, minibar, gratis vand på flaske, værdiboks, te- og kaffefaciliteter, tv og badeværelse med gratis toiletartikler og hårtørrer. På din terrasse kan du slappe af og nyde de rolige omgivelser.

Hotellet har to dejlige swimmingpools og børnepool, hvis du ikke er til sand mellem tæerne.

Der findes desuden børneklub, yogaundervisning, fitnessrum og så er der mulighed for at leje snorkeludstyr, kano og paddle board. Skal formen holdes ved lige, er der fitnessrum eller trænger kroppen til forkælelse, så kan du bestille tid til forskellige former for massage i hotellets spaafdeling.

Hotellets restaurant, Heliconia, serverer lækre internationale retter med et lokalt tvist morgen, middag og aften. Du kan også få friskfanget fisk og skaldyr eller hjemmelavet pizza. Til det romantiske par kan der arrangeres stearinlysmiddag på stranden.

For dig som gerne vil fange den balinesiske solnedgang, så er strandbaren det ideelle sted. Her kan du nyde et koldt glas vin eller en farverig drink til afslappende musik og himlens rødglødende farver, inden en ny dag begynder.

Pris for opgradering fra Aneka Lovina Villas & Spa, pr. nat:
Deluxe Studio Pr. person fra:  260 kr.
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14