TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideVilla Nautica

Villa Nautica

Paradise Island

Forestil dig en afsidesliggende ø med kridhvide strande. Strandvillaer gemmer sig bag tropiske træer og høje kokospalmer, der svajer i den tropiske brise. Øens trofaste hejre står og spejder ud over den rolige turkisklare lagune, hvor vandvillaer ligger som perler på en snor. Velkommen til Villa Nautica.

Du stiger fra speedbåden og følger gangbroen ind på land. Det er som at træde ind i paradis, et barfodet paradis.

Beach villaen er 54 m2 og har plads til enten 2 voksne og 2 børn eller 3 voksne. Villaen er lys og rummelig og indrettet med traditionelle træmøbler og godt med farver på tekstilerne. Hver villa er udstyret med aircondition, loftvifte, wi-fi, minibar, tv, telefon og elkedel til te og kaffe samt make-upbord/skrivebord. Der er både indendørs og udendørs badeværelse med henholdsvis badekar og ”open air” bruser.  Villaen har egen veranda med stole og tilhørende liggestole og herfra er der direkte adgang til den kridhvide sandstrand.

Stranden indbyder til både spadsereture i vandkanten, solbadning og afslapning i en hængekøje – måske endda med en forfriskende drink fra strandbaren Athiri?

Er du mere til pool, har Villa Nautica en superlækker infinitypool med udsigt over det glitrende Indiske Ocean. Her kan du dase på en solvogn eller hænge ved poolkanten og blot nyde udsigten over dette fantastiske sted.

Det er dog ikke kun på land, at Villa Nautica ligner noget fra et eventyr. Ifør dig snorkel, maske og svømmefødder og udforsk også den eventyrlige verden under havoverfladen med koraller og fisk i alle regnbuens farver. Måske møder du nemo eller en af de ufarlige små revhajer.

Villa Nautica tilbyder også et hav af vandsportsaktiviteter og arrangerer snorkle-, dykker-, fiske- og solnedgangsture.

Du må heller ikke snyde dig selv for et besøg i Araamu Spa, der ligger omgivet af svajende palmer og tropiske haver – den perfekte ramme for krop og sjæl. I Araamu Spa kan du forkæle dig selv med dampbad og forskellige massage- og ansigtsbehandlinger, så du er du klar til endnu en dag i solen.

Om aftenen kan du nyde solnedgangen med en drink fra baren Hulgangu, inden den står på middag i en af resortets mange restauranter. Her kan du få alt fra maldivisk hummer til japanske teppanyaki-retter. Der er også mulighed for ”in villa dining”, hvis du ønsker at spise i din villa.

Pris for opgradering, pr. nat:
Delux Beach Pool Villa Pr. person fra:  2.255 kr.
Water Villa Pr. person fra:  2.120 kr.
Pris for pension, pr. nat:
Fra helpension til all inclusive Pr. person fra:  910 kr.
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14