TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideUdflugt til Inka-ruinerne ved Moray og saltminerne i Maras

Udflugt til Inka-ruinerne ved Moray og saltminerne i Maras


Denne udflugt til Moray-ruinerne og saltminerne i Maras giver dig mulighed for at udforske Perus skønhed og komme tæt på landets kultur på en fantastisk og unik måde.

Du bliver hentet på dit hotel, hvorefter turen går til Inka-ruinerne ved Moray og saltminerne i Maras. Selve køreturen er en oplevelse i sig selv, du har nemlig udkig til de sneklædte bjergtoppe på de storslåede Andesbjerge, mens turen fortsætter gennem den smukke og frodige dal Urubamba, også kendt som Sacred Valley.

Når du ankommer til Moray vil du blive mødt af et imponerende syn af cirkulære terrasser, der nærmest ligner et slags naturligt amfiteater. Det fungerede som et avanceret landbrugssystem for Inkaerne og blev brugt til at eksperimentere med forskellige afgrøder. Terrasserne har en dybde på op til 150 meter, der gav Inkaerne mulighed for at skabe særlige forhold for forskellige temperaturer og fugtigheder, som kunne efterligne diverse mikroklimaer. Det er et fascinerende sted at besøge og en vigtig del af Perus historie.

Dit besøg ved Moray-ruinerne vil give dig en forståelse for Inkaernes landbrugsteknologi og deres respekt for naturen.

Når du er færdig med at gå på opdagelse i Moray, er det tid til at opleve saltminerne i Maras.

Dette unikke landskab består af over 3000 små bassiner, som er hugget ud i en bjergside og som dagligt fyldes med saltvand fra en nærliggende kilde. Når vandet fordamper, efterlader det et lag af rent salt, som først høstet og derefter sælges af lokalbefolkningen. Saltminerne har været i brug i århundreder og stammer helt tilbage fra før inkatiden. Foruden at være en vigtig kilde til indtægt for de lokale, er det også et imponerende syn at opleve.

Efter besøget ved saltminerne går turen tilbage til Cusco.

 

Varighed: ca. 4 timer.

Turen inkluderer: Transport fra/til dit hotel i Cusco, entréer og engelsktalende guide.

Prisen er gældende ved min. 2 personer

Pris:
Pr. person fra:  685 kr.
Latinamerika
Tom Søndergaard

Tom er vores Latinamerika-specialist og har over 28 års erfaring med rejser i Latinamerika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14