TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideUdflugt til Rainbow Mountain (Palccoyo)

Udflugt til Rainbow Mountain (Palccoyo)


Tag med på en magisk vandretur i det farverige bjerglandskab uden for Cusco, og oplev det betagende Palccoyo Rainbow Mountain med de mange smukke farver. En oplevelse, du sent vil glemme!

Lidt uden for Cusco ligger en gruppe af bjerge med alle regnbuens farver, som også kaldes ”Rainbow Mountains”. Bjergene har fået dette navn på grund af deres mange farver, som skyldes de forskellige mineraler i området.

Fra Cusco arrangeres der ture til 2 forskellige steder i regnbuebjergene. Det mest populære sted er Vinicunca Rainbow Mountain, men på grund af sin popularitet har dette sted så mange besøgende, at det godt kan ødelægge oplevelsen lidt. Det er desuden en hård vandretur til udkigspunktet.
Derfor har vi valgt at besøge Palccoyo Rainbow Mountain på denne tur, der er lige så smuk og imponerende som Vinicunca, men har knap så mange besøgende og endda byder på hele tre farverige regnbuebjerge. Det er en forholdsvis nem og kort vandretur til udkigspunktet ved Palccoyo.

Du bliver hentet på dit hotel tidligt om morgenen, hvorefter du kører i ca. 3 timer, indtil du når den lille by Checacupe. Her ser du kolonitidstemplet Templo de la Virgen Inmaculada de Checacupe og den romersk inspirerede kolonitidsbro Checacupe, som er bygget oven på et gammelt inkakompleks. Lige ved siden af kolonitidsbroen hænger der stadig en gammel inka-hængebro, og de to meget forskellige broer ved siden af hinanden er bestemt et syn for sig.

Efter stoppet i Checacupe bliver du kørt videre mod regnbuebjergene, hvor din vandretur starter. Her vandrer du med en lokal engelsktalende guide i ca. 45 minutter, indtil du når det imponerende Palccoyo Rainbow Mountain i ca. 4.900 meters højde. På toppen belønnes du med en skøn udsigt over det storslåede landskab og det enestående bjerg i røde, blå, grønne, hvide og violette nuancer.

På vejen vandrer du gennem det storslåede og unikke landskab med flere fascinerende regnbuefarvede bjerge og en imponerende klippeskov med fantastisk udsigt over området. Hvis vejret er klart, kan du fra klippeskoven endda ane nogle af Andesbjergenes snedækkede bjergtinder i det fjerne, som udgør en billedskøn kontrast til de mangefarvede bjerge.

Undervejs på turen er der et frokoststop, hvor du kan nyde din inkluderede madpakke.

Husk at medbringe en dagstursrygsæk med vand, snacks, solcreme, regnslag og evt. vandrestave, da der er tale om en vandretur. Vi anbefaler derfor også, at du iklæder dig vandresko og varmt tøj (gerne i lag) samt solbriller og solhat.

Sværhedsgrad: Let – moderat

Distance: ca. 1 km, ca. 110 højdemeter

Varighed: ca. 11 timer (ca. 1,5 times vandring)

Bemærk, at du på dette trek kommer op i næsten 5.000 meters højde, og det er derfor vigtigt, at du drikker rigeligt med vand og går i roligt tempo til udkigspunktet. Hvis du får symptomer på højdesyge som hovedpine og kvalme, skal du straks kontakte din guide og holde en pause og evt. går ned i højdemeter igen.

Pris:
Pr. person fra:  445 kr.
Latinamerika
Tom Søndergaard

Tom er vores Latinamerika-specialist og har over 28 års erfaring med rejser i Latinamerika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14