TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideOasia Downtown Hotel

Oasia Downtown Hotel

Singapore

Oasia Downtown er et af de mere iøjnefaldende bygninger, man støder på i Singapore. Det 27-etagers høje hotel med 314 værelser rejser sig op som en grøn oase mellem alle de andre grå skyskrabere, så man ikke kan undgå at lægge mærke til det.

Det er ikke kun udefra, du vil bemærke dets spektakulære måde at omfavne naturen på midt inde i storbyen. På 27. etage finder du nemlig tagterrassen, som er dekoreret med 21 forskellige slags slyngplanter og vinstokke. Her er der rig mulighed for at slappe af på en solseng ved siden af én af de to pools. Nogle etager længere nede finder du endnu en terrasse, som ligner en frodig oase. Tag en god bog med og sæt dig i deres loungeområde eller find træningstøjet frem og lav nogle øvelser på det grønne græsareal, mens du nyder den fantastiske udsigt. Du har også mulighed for at benytte deres fitnessrum, som er åben 24 timer i døgnet.

Er du blevet træt og trænger til en lur, men vil stadig gerne nyde udsigten over byen, så fortvivl ej! Værelserne er nemlig placeret på højtliggende etager, så du har rig mulighed for at rulle gardinerne til siden og vågne op til dette. Alle værelser har aircondition, wi-fi, TV, værdiboks, strygejern- og bræt, minibar samt gratis te- og kaffefaciliteter. Badeværelset er udstyret med regnbruser, toiletartikler og hårtørrer.

Der er to forskellige spisesteder, som hører til hotellet. Det er The Lady Marmelade Pantry, som er en moderne bistro og den italienske OSO Ristorante, som vækker dine sanser med deres kulinariske køkkenkunst. Derudover har de også deres egen bar Cin Cin, som har specialiseret sig indenfor gin.

Oasia Downtown ligger i gåafstand til de fleste seværdigheder og tæt på blandt andet Marina Bay Sands og Gardens by the Bay. Hvis du er blevet træt i benene, har du en metrostation 2 minutters gang fra hotellet.

Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14