TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideSafari i Minneriya Nationalpark

Safari i Minneriya Nationalpark


Tag med på en spændende safari i den frodige nationalpark Minneriya og oplev det eksotiske dyreliv fra en åben jeep. Du kører sammen med en erfaren ranger, der kender parken ud og ind. Han ved, hvor dyrene færdes og er ekspert i at finde deres spor.

Du bliver hentet på hotellet af din guide/chauffør, som kører dig til Minneriya Nationalpark. Her møder du din ranger, som vil køre dig rundt i nationalparken de næste 3 timer.

Minneriya består af grønne skove, tæt krat, grønne græs sletter og vådområder. Sørg for at have kikkert og kameraet klar for parken er nemlig hjemsted for intet mindre end 160 fuglearter, krokodiller, sambarhjorte, makakaber, vildsvin, bøfler og læbebjørne. Du kan også være heldig at spotte leoparder, men der er ingen garanti for at se dem. De gemmer sig nemlig ofte i buskadser og er svære at få øje på. Parken er også kendt for sine store flokke elefanter.

I den tørre sæson fra juni til september kan du opleve flokke på 300 elefanter, der samles rundt om Minneriya vandreservoir, der blev bygget i det 3. århundrede e.Kr.. I den tørre sæson tørrer vandreservoiret ud, men efterlader fugtig jord, der snart står grønt og dét ved elefanterne. De vandrer derfor hertil for at spise, mudderbade og parre sig.

Kommer du uden for den tørre sæson vil der stadig være elefanter at spotte, men måske ”kun” op mod 100, og de er mere spredt i den 89 km2 store nationalpark.

Efter en fantastisk safari køres du retur til hotellet.

Varighed: ca. 4,5 time

Vi anbefaler, at du booker turen i forbindelse med bestillingen af rejsen.

Pris:
Pr. person fra:  750 kr.
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14