TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideAliya Resort & Spa

Aliya Resort & Spa

Sigiriya

Aliya Resort & Spa har den mest fantastiske og betagende udsigt over Sigiriyas grønne landskab og den berømte Løveklippe, der ligger 20 minutters kørsel væk.

Hotellet er indrettet i en minimalistisk stil og dekoreret med smukke og farverige kunstværker med elefanter. “Aliya” betyder nemlig elefant på singalesisk.

Den enkle minimalistiske stil går igen i de 96 lyse og rummelige værelser, som alle har wi-fi, aircondition, siddeområde, skrivebord, værdiboks, tv, telefon og minibar samt badeværelse med både badekar, bruser, hårtørrer og toiletartikler. Om morgenen kan du sætte dig ud på balkonen med en kop dampende te eller kaffe og bare nyde roen og de grønne omgivelser, inden dagen for alvor går i gang.

Efter at have stået på toppen af Løveklippen kan du tage en velfortjent dukkert i poolen og bagefter lægge dig i skygge under en parasol og beundre udsigten over det grønne landskab og klippen, som du netop har besteget.

Har du ikke fået nok motion, kan du benytte dig af hotellets fitnessrum eller tage en omgang badminton. Trænger krop og sjæl derimod til forkælelse kan du dyrke yoga og meditation eller besøge Ayur Vie Spa, der tilbyder forskellige traditionelle og terapeutiske spabehandlinger.

Som gæst på Aliya Resort & Spa har du adgang til tre meget forskellige restauranter, hvor der serveres en bred vifte af kulinariske retter fra Sri Lanka og resten af Asien. Hotellet har også kaffeshop og bar, hvor du kan slappe af til rolig jazzmusik.

Pris for opgradering fra Kassapa Lion Rock, pr. nat:
Deluxe room, pr. nat Pr. person fra:  485 kr.
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14