TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideGolden Crown

Golden Crown

Kandy

Golden Crown ligger i eventyrlige omgivelser, og har en god beliggenhed, hvad enten man ønsker at besøge teplantager, vandfald eller nogle af de andre kulturelle seværdigheder, denne tidligere hovedstad har at byde på. Hotellet ligger ca. 20 minutters gang fra Kandy Lake og 30 minutters gang fra Tandens Tempel, som blandt andet er én af grundene til, at byen er kommet på UNESCOs verdensarvsliste.

Værelserne indbyder til ren afslapning i komfortable omgivelser og har alt, hvad du skal bruge: wi-fi, tv, minibar, værdiboks, tøfler, badekåbe, elkedel samt te- og kaffefaciliteter. Hop en tur under regnbruseren, før du lægger dig til at sove og vågn op til en idyllisk udsigt – måske du endda vælger at starte dagen med morgenmad på sengen?

Golden Crown er det perfekte tilflugtssted, når du har brug for at trække dig tilbage og genoplade kræfterne. På 2. etage finder du hotellets infinitypool, og her har du mulighed for at svømme under solens stråler eller slukke tørsten ved poolbaren, mens du fordyber dig i den maleriske udsigt af det grønklædte landskab, der strækker sig lige så langt øjet rækker.

Du har mulighed for at stille sulten på ét af hotellets tre spisesteder: den moderne hovedrestaurant, Brix, som tilbyder et bredt udvalg af retter med eksotiske krydderier, den mere afslappede Long Bar i irsk pubstil samt den hyggelige café Treats.

Golden Crown er et godt valg, hvis du ønsker et ophold præget af lidt ekstra luksus.

Pris for opgradering fra Thilanka Hotel, pr. nat:
Deluxe room Pr. person fra:  335 kr.
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14