TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideJetwing Blue

Jetwing Blue

Negombo

Det skønne Jetwing Blue ligger direkte ned til Negombos gyldne sandstrand med udsigt over Det Indiske Ocean. På stranden har du adgang til private liggestole og parasoller og her kan du nyde solen til lyden af bølger og palmer, der svajer i den lune havbrise.

Hotellet og dets 120 store værelser er alle indbydende og lækre indrettet i lyse og rolige farver. Samtlige værelser har wi-fi, aircondition, tv, køleskab med minibar, mineralvand på flaske, elkedel til kaffe og te, strygejern og -bræt, værdiboks, skrivebord samt badeværelse med badekar og separat bruser, badekåbe, toiletartikler og hårtørrer. Fælles for alle værelser er også, at de er havvendt med en dejlig balkon eller terrasse, hvorfra du kan nyde udsigten mod stranden.

Jetwing Blue har et utroligt lækkert poolområde med en stor swimmingpool. Her kan du hvile på poolkanten eller tage nogle gode lange svømmeture. Herefter kan du slænge dig på en solvogn og bare slappe af under solens stråler.

Trænger du til at forkæle krop og sjæl, kan du bestille tid i hotellets spaafdeling, hvor du kan få diverse massage- og skønhedsbehandlinger. Er du mere til det aktive ferieliv har hotellet også fitnessrum og squashbaner.

Hotellet tilbyder forskellige spisemuligheder. Hovedrestauranten The Kitchen serverer morgenmad, frokost og aftensmad og her fås retter fra både Østen og Vesten. Vælg enten buffet eller a la carte og se din mad blive tilberedt i det åbne køkken. Centre Point Grill & Bar har åben fra om formiddagen og resten af dagen og her kan du nyde forskellige grillretter i en afslappet atmosfære med kig ud over stranden og de traditionelle fiskerbåde. Der findes også flere barer, hvor du kan nyde et glas vin til solnedgangens smukke lys.

Pris for opgradering fra Goldi Sands Hotel, pr. nat:
Deluxe room Pr. person fra:  485 kr.
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14