TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideJetwing Yala

Jetwing Yala

Yala

Jetwing Yala ligger i udkanten af Yala Nationalpark på en 15 hektar stor grund midt i den vilde natur omgivet af sandklitter, Det Indiske Ocean og vildtvoksende træer og buske. Mere fantastisk bliver det ikke!

Hotellet har i alt 80 smukt indrettede og rummelige værelser med parketgulv, himmelseng og opholdsområde med sofa. Samtlige værelser er desuden udstyret med aircondition, wi-fi, værdiboks, minibar, strygejern og -bræt, telefon, tv, klædeskab, mineralvand på flaske samt elkedel så du kan lave te og kaffe. Badeværelserne er store og har bruser, toiletartikler, badekåbe samt hårtørrer. Om morgenen kan du sætte dig ud på din balkon og nyde solopgangen og udsigten over den vilde natur.

Stranden er blot få meter væk og her patruljerer internationalt uddannede livreddere. Stranden har Beach Bar og indbyder til gode gåture og afslapning. Er du mere til pool, har hotellet en skøn swimmingpool på intet mindre end 75 meter og her er naturligvis både liggestole, parasoller samt pool bar.

Er du til forkælelse og velvære kan du nyde en af de mange afslappende behandlinger i spaafdelingen eller er du mere til det aktive ferieliv har hotellet fitnessrum med både vægte og forskellige maskiner.

Hovedrestauranten, The Restaurant, har åbent morgen, middag og aften og her er mulighed for både buffet og a la carte i form af internationale og lokale delikatesser, der inkluderer frisk fisk og skaldyr, tapas og mere meget. Du kan vælge at sidde både inde og ude, hvor du kan nyde de fantastiske omgivelser i dagslys og den smukke stjernehimmel om aftenen. Restauranten Thambapanni har derimod specialiseret sig i asiatiske fusionsretter og har åbent hver middag og aften.

Slut gerne aftenen af i måneskærets lys på The Bar, hvor du kan nyde både vin, øl, drinks samt kaffe og te.

Prisen er ikke gyldig henover jul og nytår. Forhør os om prisen, hvis du skal rejse i denne periode.

Pris for opgradering fra Chaarya Resort & Spa, pr. nat:
Superior room Pr. person fra:  500 kr.
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14