TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideBangkok street food tur i tuktuk

Bangkok street food tur i tuktuk


Elsker du også thaimad? Så er denne tur helt sikkert noget for dig!

Du skal selv finde hen til turens startsted, som er ved metrostationen Hua Lamphong Station Exit 4, hvor din guide vil vente på dig.

Her venter en tuktuk på at køre dig rundt i Bangkoks pulserende gader til nogle af byens skjulte spisesteder.

Undervejs får du et glimt af Bangkoks populære vartegn, der er smukt oplyst om aftenen. Du ser bl.a. Demokratiets Monument, som markerer Thailands afskaffelse af absolut monarki og indførelsen af et konstitutionelt monarki.  Monumentet ligger ved den travle avenue Ratchadamnoen – ikke langt fra Kongepaladset, Grand Palace.

Du ankommer til en populær pad thai-restaurant, som er en Bib Gourmand restaurant. Bib Gourmand er en udmærkelse, som Michelguiden tildeler restauranter, der serverer veltillavet mad til rimelige priser. Her får du serveret den krydrede og velsmagende nationalret på bananblade, og du kan også komme med i køkkenet og se, hvordan det hele foregår.

Tilbage i tuktuk’en fortsætter du forbi den 27 meter høje Giang Swing, som er et historisk og kulturelt vartegn ved templet Wat Suthat Thepwararam.

Næste stop er et lokalt natmarked, hvor du får tid til at gå rundt mellem de mange boder. Her bliver du klogere på lokale delikatesser som bl.a. braiseret svineben (khao kha mu), kokosbudding og sticky rice med æg (bua loi khai waan).

Turen går videre til Thailands største blomstermarked, Pak Klong Talat, der kun er åbent om aftenen. Her slentrer du forbi de mange blomsterboder og måske får du mulighed for at folde din egen lotusblomst, som har stor religiøs betydning.

Aftenen slutter på en afslappet rooftop bar, der ligger ved Chao Phraya-floden med udsigt til det oplyste tempel Wat Arun. Udsigten bliver ikke meget bedre!

Tuktuk’en sætter dig herefter af ved den nærmeste metrostation, hvor du kan tage metroen tilbage mod hotellet – medmindre du ønsker at blive hængende lidt endnu.

Varighed: ca. 4 timer

Denne tur kan foregå med andre end TourCompass’ egne gæster.

Vi anbefaler, at du booker turen i forbindelse med bestilling af rejsen.

Pris:
Pr. person fra:  550 kr.
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14