TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideBesøg og frokost hos lokal Lanna-familie

Besøg og frokost hos lokal Lanna-familie


Denne tur giver dig en enestående oplevelse og forståelse for Lanna-kulturen og dens ældgamle traditioner, der er bragt videre gennem flere generationer.

Du hentes på hotellet og bliver kørt til landsbyen Bandoo i Hang Dong provinsen, der ligger 20-30 minutters kørsel fra Chiang Mai. Her ankommer du til et traditionelt teaktræhus, der er omtrent 150 år gammelt. Huset ejes af Raunkaew-Yanon familien, der har spillet en stor rolle i at forme og bevare Lanna-kulturen i området.

Familien byder dig velkommen og du får en rundvisning i huset og i familiens plantage. Her vokser mange forskellige frugter som bl.a. bananer, mango og kokosnødder, mens haven er fyldt med urter og krydderier til madlavning.

Det er herefter blevet tid til at rulle ærmerne op og kaste dig ud i det traditionelle køkken, hvor maden tilberedes med kærligligheden til de friske, lokale råvarer. Du hører først lidt om de klassiske tilberedningsmetoder, før du giver dig i kast med at fremtrylle lækre retter bestående af både kød, ris, grøntsager og duftende krydderier. Til sidst kan du høste frugterne af dit arbejde, når du sætter tænderne i de fine smagsoplevelser på terrassen på anden sal, hvor der er panoramaudsigt over den omkringliggende landsby.

Efter en spændende, autentisk og lærerig dag køres du tilbage til hotellet i Chiang Mai.

Varighed: ca. 5 timer

Denne tur foregår kun med TourCompass’ egne gæster.

Vi anbefaler, at du booker turen i forbindelse med bestilling af rejsen.

Pris:
Pr. person fra:  895 kr.
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14