TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideTemplet Wat Pho og kongepaladset Grand Palace

Templet Wat Pho og kongepaladset Grand Palace


Denne tur viser dig Bangkoks mest kendte og betydningsfulde seværdigheder, og så slutter turen med en berømt dessert. Kan du gætte hvilken?

Du skal selv finde hen til turens startsted, som er ved metrostationen Sanam Chai Exit 1 (Museum Siam Exit), hvor din guide vil vente på dig.

Herfra går I til turens første besøg, som er ved det utroligt smukke tempel Wat Pho, som er Bangkoks største og ældste. Wat Pho var oprindeligt Thailands første offentlige universitet og er tilmed en af de ældste thaimassageskoler i landet. Templet udgør et større kompleks af forskellige tempelbygninger samt et kloster med 300 munke. Templet er særligt kendt for sin gigantiske liggende guldbuddha, der er 46 meter lang og 15 meter høj. Buddhaen er lavet af gips og mursten og er efterfølgende dækket med bladguld. Templet har desuden den største samling af Buddha-statuer.

Det er svært at sige Bangkok uden at nævne kongepaladset, Grand Palace, som er turens næste besøg. Det overdådige palads blev bygget i 1782 og besidder stadig en skønhed, der dårligt kan beskrives og derfor bør opleves. Paladset består ikke bare af én bygning, men af flere bygninger, haller, pavilloner og templer. Buddhistiske pilgrimme valfarter hertil fra hele Thailand for at vise respekt for landets mest hellige Buddhastatue, som du kan finde her, nemlig Smaragdbuddhaen, der er skabt af ét stort stykke jade og som troner højt oppe på et alter i den berømte helligdom, Wat Phra Kaeo. Grand Palace var desuden hjem for den thailandske kongefamilie indtil 1925 og bruges stadig til kongelige ceremonier og statslige besøg den dag i dag.

Bemærk at der ved besøg i templer og helligdomme er særlige regler for påklædning – knæ og skuldre skal være dækket.

Du hopper nu i en tuk tuk, som kører dig forbi helligdommen City Pillar Shrine og Forsvarsministeriet, der ligger i en smuk gammel bygning. Tuk tuk’en stopper ved Kor Panich, som er en populær, lokal restaurant, der er kendt for den traditionelle dessert ”mango sticky rice”. Desserten bliver lavet efter en gammel familieopskrift, som er gået i arv gennem flere generationer. Prøv den – thai’erne elsker den!

Herefter kan du blive og udforske området på egen hånd eller vende tilbage til hotellet. Uanset hvad du vælger, vil guiden være behjælpelig.

Starttidspunkt: Kl. 8.30. Mødetid ved Sanam Chai Exit 1 senest kl. 8.20.

Varighed: ca. 4 timer.

Denne tur kan foregå med andre end TourCompass’ egne gæster.

Vi anbefaler, at du booker turen i forbindelse med bestilling af rejsen.

Pris:
Pr. person fra:  450 kr.
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14