TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideBandara Resort & Spa - Koh Samui

Bandara Resort & Spa - Koh Samui

Koh Samui

I en rolig bugt på det nordlige Koh Samui findes Bo Phut Beach. Her hersker en total stemning af tropeparadis med udsigt til bløde bølgeskvulp, svajende palmer og fint, gyldent sand. Lige præcis her i strandkanten findes Bandara Resort & Spa.

Bandara Resort & Spa ligger i et skønt område omgivet af både frodig natur og lokalt byliv. Resortet er beliggende ca. 15. min i gåafstand til det charmerende gamle fiskerikvarter, Fisherman’s Village, hvor lækre restauranter ligger side om side med gadekøkkener, og her er der rig mulighed for at kaste sig over alverdens smagsoplevelser af det friske thailandske køkken. Er du til mere livligt byliv og butikker, kan et besøg i Chaweng være oplagt, der ligger blot 15 min. væk i taxa.

Resortet har i alt 168 lyse og indbydende værelser, der er indrettet i enkel og moderne stil. Værelserne er udstyret med aircondition, wi-fi, elkedel, værdiboks samt eget badeværelse med hårtørrer, toiletartikler og morgenkåber. Der findes desuden et mindre skrivebord og egen balkon indrettet med en daybed. Balkonen er et perfekt sted at starte dagen langsomt med en kop kaffe eller måske afslutte dagen med en kold drik inden sengetid, mens den milde aftenbrise rammer dig.

Om dagen kan du hænge ud i de to pool-områder eller gå få skridt ud i det lune hav. Du kan også bytte liggestolen ud med en slentretur i resortets tropiske have eller fitnessrum. Både appetit på mad og udsigt kan stilles på restaurant Chom Dao Beach, der serverer lækre retter fra både det internationale og thailandske køkken i første parket til havet. Det er en af de spisepauser, der godt må trække ud.

Pris for opgradering fra Paradise Beach Resort, pr. nat:
Deluxe room Pr. person fra:  345 kr.
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14