TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideRamada Plaza by Wyndham Bangkok Menam Riverside

Ramada Plaza by Wyndham Bangkok Menam Riverside

Bangkok

Ved bredden af Chao Phraya-floden i Bangkok finder du det populære 5-stjernede hotel Ramada Plaza by Wyndham. Med sin ideelle beliggenhed tæt på nogle af byens mest ikoniske seværdigheder er hotellet det perfekte udgangspunkt for at opleve og udforske alt, hvad byen har at byde på.

Med hele 501 rummelige og traditionelt indrettede værelser tilbyder Ramada Plaza et komfortabelt ophold. Samtlige værelserne er udstyret med aircondition, fladskærms-tv, wi-fi, minibar, værdiboks og skrivebord. De tilhørende badeværelser er velindrettede med separat badekar og brusekabine samt hårtørrer og diverse gratis toiletartikler.

Når du ikke er ude at opleve den thailandske hovedstad kan du se frem til at nyde poolområdet, som nærmest er en lille oase med svajende palmer. Her kan du slappe af med en forfriskende dukkert eller suge solens varme stråler til dig på en liggestol. Du kan også tage en times træning i hotellets veludstyrede fitnesscenter, der med et udvalg af konditions- og styrketræningsudstyr giver dig mulighed for at holde formen ved lige. Trænger du til dyb afslapning, vil der være mulighed for at bestille en massage i hotellets spa-afdeling eller forkæle kroppen med en tur i sauna, dampbad eller jacuzzi.

Når det kommer til gastronomiske oplevelser, skuffer Ramada Plaza bestemt heller ikke. Hotellets fremragende restauranter byder på alt fra frisk fisk og skaldyr til autentiske thailandske retter og friskbagt bagværk. Uanset om det er en romantisk middag ved floden eller en afslappet frokost i hotellets hyggelige café, er der noget for enhver smag.

Pris for opgradering fra SureStay Plus by Best Western, pr. nat:
Deluxe room Pr. person fra:  190 kr.
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14