TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideRiva Surya

Riva Surya

Bangkok

Dette hyggelige og elegante boutiquehotel tilbyder en førsteklasses beliggenhed på den charmerende gade Phra Arthit, der løber parallelt med Chao Phraya-floden i hjertet af Bangkok. Beliggenheden giver dig rig mulighed for at udforske Bangkoks hovedattraktioner til fods, og inviterer dig til at fordybe dig i byens kultur og historie.

Riva Surya har 68 værelser, der er indrettet i et eksklusivt og moderne design. Værelserne er rummelige og komfortable, så der er mulighed for en afslappende tilflugt. Hvert værelse er udstyret med aircondition, wi-fi, king-size senge, minibar, fladskærms-tv, værdiboks, kaffe- og tefaciliteter samt strygejern og -bræt. Badeværelset tilbyder gratis toiletartikler, hårtørrer samt badekåbe.

Riva Surya har desuden et bredt udvalg af faciliteter, så du kan nyde dit ophold til fulde. Du kan vælge at slappe af med en forfriskende dukkert i hotellets rooftop pool, mens du nyder den betagende udsigt over floden og byens skyline. Der er også mulighed for at vedligeholde din træningsrutine i hotellets veludstyrede motionsrum eller nyde en afslappende massage i hotellets spa.

Er du sulten efter en lang dag med udforskning af den dynamiske by? Så er du i gode hænder på Riva Surya. Restauranten, Babble & Grill, serverer lækker slow-smoked BBQ med kvalitetskød fra hele verden. Du kan også nyde en lækker cocktail i hotellets riverside bar, mens du beundrer den solnedgangen over floden.

Pris for opgradering fra SureStay Plus by Best Western, pr. nat:
Urban room Pr. person fra:  360 kr.
Riva room Pr. person fra:  465 kr.
Deluxe room Pr. person fra:  520 kr.
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14