TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideSureStay Plus by Best Western

SureStay Plus by Best Western

Bangkok

SureStay Plus by Best Western ligger i området Sukhumvit mellem Skytrain-stationerne Phloen Chit og Nana, så du hurtigt og nemt kan komme rundt i den thailandske hovedstad. Sukhumvit er et af Bangkoks mest populære områder med masser af gode restauranter, shopping centre og markeder.

Hotellet slog dørene op i 2017 og hører derfor blandt Bangkoks nyere hoteller. Det er indrettet i en lækker, indbydende og moderne stil, som også går igen i de i alt 85 værelser. Samtlige værelser har wi-fi, aircondition, tv, gratis mineralvand på flaske, kaffe- og te faciliteter, opholdsområde og skrivebord, mens badeværelset er udstyret med bruser, badekåbe, toiletartikler og hårtørrer.

På hotellets øverste etage finder du hotellets poolområde med swimmingpool for både store og små. Her kan du slappe af på en liggestol og nyde solen og udsigten over den travle millionby, mens palmerne svajer i den tropiske brise. Det er også her du finder hotellets rooftop bar, hvor du kan sippe til en kølig drink efter en dag med mange nye indtryk og oplevelser.

Hotellet har derudover café og restaurant, der både serverer morgenmad, frokost og aftensmad.

Yderligere faciliteter inkluderer fitnessrum med både vægte og forskellige maskiner.

Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14