TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideAftenudflugt på en Vespa scooter i Ho Chi Minh City

Aftenudflugt på en Vespa scooter i Ho Chi Minh City


Som passager bag på en Vespa scooter oplever du Ho Chi Minh City efter solnedgang.

Første stop, efter du er blevet hentet på dit hotel, er en lille cafe gemt væk i hjertet af byen, hvor du bliver introduceret til aftenens eventyr, mens du nyder forfriskninger bestående af lidt mad og en cocktail. Herefter er det afsted ud i byens hektiske gader med din erfarne chauffør på scooteren sammen med dig.

Du kommer igennem Ho Chi Minh City’s lokale China Town og et distrikt af byen, hvor der sjældent kommer andre turister, men som er kendt for sit streetfood bestående af primært fisk og skaldyr. På vej til Distrikt 1 der er Ho Chi Minh City’s downtown og det mest kendte distrikt, passerer du de mest kulturelle højdepunkter som f.eks. Notre Dame Katedralen, der har et helt unikt udseende i lyset fra gadelygterne.

I downtown distriktet besøger du et lokalt spisested kendt for specialiteten ”banh xeo”, der er en særlig sød pandekage-lignende delikatesse fyldt med kød og grøntsager. Efter denne smagsoplevelse går turen videre til en næsten skjult vietnamesisk kaffebar. Her kan du sammen med lokalbefolkningen nyde en kop traditionel vietnamesisk kaffe, der består af stærk dryp kaffe og sød kondenseret mælk.

Aftenen afsluttes med drinks på en af Ho Chi Minh City’s bedste spillesteder, hvorefter du bliver kørt tilbage til dit hotel efter en begivenhedsrig aften. Inkluderet i prisen er alt transport som passager på scooteren, en lokal turguide samt mad- og drikkevarer ved hvert stop.

Varighed: ca. 4 timer

Prisen er gældende ved min. 2 personer

OBS! Turen er kun tilladt for børn over 6 år ifølge med en voksen.

Denne udflugt kan foregå med andre end TourCompass’ egne gæster.

Vi anbefaler, at du booker turen i forbindelse med bestilling af rejsen.

Pris:
Pr. person fra:  1.080 kr.
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14