TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideHanoi, væk fra alfarvej

Hanoi, væk fra alfarvej


Denne tur tager dig med til nogle af Hanois skjulte skatte og historiske steder.

Du bliver hentet på hotellet af din guide og I finder vej til turens startsted, som er ved Hanois største sø Ho Tay, også kaldet West Lake.

Mens du slentrer ned ad gaden Thanh Nien, kan du beundre udsigten over ferskvandssøen og høre guiden fortælle, hvordan Hanoi har udviklet sig gennem årene.

Du fortsætter ned ad gaden Hoang Hoa Tham, som er en travl gade fyldt med blomsterbutikker og lokale handlende. Nyd de fortryllende dufte af sæsonens blomster og synet af de fine, små bonsai-træer.

Du ankommer til Huu Tiep-søen, også kaldet B52-søen på grund af at nedskudt B-52 bombefly, der sank i søen under Vietnam-krigen i 1972. Søen har stor historisk betydning og er blevet et symbol på landets kamp for uafhængighed og fred. Rundt om søen ligger fine, gamle villaer og her møder du en lokal, som var vidne til krigens rædsler og som fortæller, hvordan krigen påvirkede det vietnamesiske folk.

Turen slutter ved B52-museet, som giver dig et godt indblik i Vietnam-krigen med dets imponerende udstillinger og samlinger af gamle militæruniformer, våben, vragdele, fotografier og dokumenter.

Efter en spændende dag væk fra alfarvej, følger guiden dig tilbage til hotellet.

Vi anbefaler, at du booker turen i forbindelse med bestilling af rejsen.

Pris:
Pr. person fra:  500 kr.
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14