TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideLe Jardin Hotel Haute Couture

Le Jardin Hotel Haute Couture

Hanoi

Le Jardin Hotel Haute Couture er en oase af luksus og raffinement beliggende i hjertet af Hanoi tæt på West Lake og Hanois gamle kvarter.

Hotellets arkitektur og indretning forener elegance med moderne design, og dets atmosfære emmer af eksklusivitet og charme.

Værelserne er indrettet i traditionel stil, der fører dig tilbage til det gamle Indokina med mørke træmøbler og sirlige detaljer. Her er alt, hvad du behøver for et behageligt ophold: wi-fi, aircondition, minibar, te- og kaffefaciliteter, værdiboks, skrivebord og fladskærms-tv. Når du vågner, kan du trække gardinerne fra og nyde lysindfaldet fra de store vinduespartier. Værelsernes rummelige badeværelser mangler heller ikke noget og er udstyret med både badekåbe, tøfler, hårtørrer og forskellige toiletartikler.

Le Jardin Hotel Haute Couture har også et godt udvalg af faciliteter, herunder udendørs swimmingpool med udsigt over byen, en luksuriøs spaafdeling hvor du kan forkæle sig selv med forskellige skønheds- og massagebehandlinger samt et veludstyret fitnessrum.

Hotellets restaurant, November, byder på en kulinarisk oplevelse, hvor du kan nyde delikate retter tilberedt af dygtige kokke, der forstår at kombinere traditionelle smagsoplevelser med moderne gastronomi.

Du kan med fordel slutte aftenen af med en af dine fortrukne cocktails på hotellets rooftop bar med udsigt over den vietnamesiske hovedstad.

Pris for opgradering fra Thang Long Opera Hotel, pr. nat:
Classic Room Pr. person fra:  150 kr.
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14