TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideTogtur med kolonistil og middag

Togtur med kolonistil og middag


En middag ombord på et af de to tog, som er drevet af klassiske damplokomotiver, The Royal Livingstone Express eller Bushtracks Express er en helt særlig oplevelse. Lad dig føre tilbage til kolonitiden i de gamle togvogne fra 1930’erne, som er nænsomt restaureret. Togene afgår fra hhv. Livingtone eller Victoria Falls.

Begge tog har afgang sidst på eftermiddagen. Nyd en velkomstdrink i loungevognen, mens toget i adstadigt tempo bevæger sig mod Victoria Falls Bridge.

Begge ture går ud på den ikoniske Victoria Falls Bridge. Her – midt på broen – stopper toget, og du kan stige ud og nyde den fantastiske udsigt mod Victoria Falls og en solnedgang over vandmasserne. Gå en tur helt op foran til lokomotivet og kig ind i den store ovn, hvor ilden buldrer. Hop op i sædet og træk i hornet – få evt. en medrejsende til at tage et billede af dig – hvornår får du ellers chancen for at lege chauffør på et damplokomotiv?

Efter stoppet på broen kører togene retur mod enten Zambia eller Zimbabwe, og det er tid for dig at finde den elegante spisevogn. Her serveres en 5-retters menu med tilhørende vine.

Sidst på aftenen ankommer toget igen i hhv. Livingstone eller Victoria Falls.

The Royal Livingstone har afgang fra Livingstone onsdag og lørdag, mens Bushtracks Express har afgang fra Victoria Falls tirsdag og fredag.

Turen anbefales ikke til børn under 12 år. Pænt tøj tilrådes men dog ikke ligefrem smoking (”smart casual”).

Husk dit pas.

Turen gennemføres ved min. 2 personer.

Pris:
Pr. person fra:  1.925 kr.
Afrika
Ingun H. Nikolajsen

Ingun er vores Afrika-specialist og har over 10 års erfaring med rejser i Afrika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14