TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideThe Residence

The Residence

Kizimkazi

Drømmer du om afslappet og uforstyrret luksusferie på Zanzibar? Så skal du bo på The Residence.

Det er klassisk femstjernet, når det er bedst!

Luksusresortet ligger på øens sydvestlige kyst – kun godt en times kørsel fra den internationale lufthavn – men i en helt anden verden. Omgivet af en stor tropisk have og med udsigt til kokospalmer, som vejer i vinden på den kilometerlange hvide sandstrand, finder du 66 private og eksklusive villaer.

Og der er netop tale om deciderede villaer; her er opholdsrum, soveværelse, badeværelse og en stor terrasse med egen pool. Indrettet i en smagfuld sammensætning af afdæmpede farver med mørke mahogni møbler i klassisk Zanzibar-stil. Med luft og god plads omkring dig, kan du næsten mærke din puls falde helt til ro i samme øjeblik, du træder ind i villaen. Her er alt, hvad du skal bruge: TV, aircondition, Wi-Fi, sikkerhedsboks, udendørs- og indendørs bruser, badekar, te- og kaffefaciliteter osv. Når du slår dørene op til din private terrasse, har du både solsenge og egen pool. Udenfor døren venter et par cykler, hvis du skulle få lyst til at tage på opdagelse i lokalområdet.

Vi spår nu, at du tilbringer det meste af tiden på resortet – her er nemlig alt, hvad man kan ønske sig! Resortet har to restauranter og to barer, som begge også serverer lette retter og snacks. Mod gebyr kan du også vælge at få maden serveret i din egen villa.

Infinity-poolen er enorm, og har glas-”væg” ud mod havet. Den 150 meter lange jetty lokker med cocktails og øens bedste solnedgang efter en dag med tennis, spa, kajak, solbadning, volleyball, lure i skyggen, ”reef-walk”, rigeligt med isvafler ved poolen – og måske et besøg ved den lokale delfin-koloni.

Der er god plads til børnene, og de har deres egen ”Kid’s Club”, hvor der arrangeres alt fra bagning, fletning af hår til ”hvordan-man-hjælper-hjemløse-dyr”-kurser. I og med alle villaer har egen pool – og er spredt ud over den store tropiske have – er det et fantastisk afslappende sted for både børnefamilier såvel som bryllupsrejsende.

Pris for opgradering fra Ocean Paradise Resort, pr. nat:
Luxury Garden Villa med halvpension Pr. person fra:  1.105 kr.
Luxury Ocean Front Pool Villa med halvpension Pr. person fra:  1.850 kr.
Pris for opgradering fra Spice Island Hotel & Resort, pr. nat:
Luxury Garden Villa med halvpension Pr. person fra:  1.335 kr.
Luxury Ocean Front Pool Villa med halvpension Pr. person fra:  2.080 kr.
Afrika
Ingun H. Nikolajsen

Ingun er vores Afrika-specialist og har over 10 års erfaring med rejser i Afrika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14