TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsidePark Hyatt

Park Hyatt

Sydney

Skal det være klassisk 5-stjernet med uovertruffen beliggenhed, så skal du vælge at opgradere til Park Hyatt. Det bliver simpelt hen ikke bedre. Med en beliggenhed et stenkast fra det gamle kvarter, The Rocks og med enestående udsigt mod enten Operahuset eller Harbour Bridge, ja, så er du på Park Hyatt virkelig i Sydneys smørhul.

Værelserne er indrettet i en tidløs stil med dæmpede farver og smagfuldt interiør, som ikke forstyrrer udsigten unødvendigt. Alle værelser har naturligvis aircondition, fladskærms-TV, kaffemaskine, minibar, wi-fi, værdiboks osv.

På toppen af hoteller finder du en rooftop pool, hvorfra du har den smukkeste udsigt over Sydney Harbour. Inden du tager dig en dukkert her, kan du passende besøge hotellets spa, hvor man naturligvis bruger lokale, økologiske produkter.

Væggene er prydet af australsk kunst, så du aldrig er i tvivl om, hvor i verden, du befinder dig.

Service er fremragende – og morgenmadsbuffeten (som er inkluderet) er overdådig. Helt som du kan og bør forvente af et hotel af denne klasse.

Vælger du at opgradere til Park Hyatt, vil vi på det varmeste anbefale at du vælger et værelse med enten harbour view eller operaview. Du får simpelt hen ikke en bedre udsigt end herfra!

Pris for opgradering fra Park Regis, pr. nat:
King Deluxe Room inkl. Morgenmad Pr. person fra:  2.850 kr.
King Harbour View Room inkl. Morgenmad Pr. person fra:  3.205 kr.
King Opera Deluxe Room inkl. Morgenmad Pr. person fra:  3.920 kr.
Oceanien
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vores Oceanien-specialist og har over 26 års erfaring med rejser i Oceanien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14