TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideMontelaguna Boutique Hotel

Montelaguna Boutique Hotel

PLAYA SÁMARA/PLAYA CARRILLO

Montelaguna Boutique Hotel ligger i en tropisk oase mellem to af Costa Ricas smukkeste strande – Playa Sámara og Playa Carrillo.

Her bliver du budt velkommen ind i en afslappende atmosfære, som inviterer til følelsen af at være i harmoni med naturen. Hotellet er omgivet af frodig regnskov og har et hyggeligt pool-område, hvor du kan tage en forfriskende dukkert eller nyde en kold drink på en solseng omgivet af palmer og eksotiske blomster. Det er et lille hotel med blot 17 værelser, som alle er udstyret med aircondition, loftvifte, minibar, værdiboks, hårtørrer, TV, kaffe/te-faciliteter og eget badeværelse.

Din inkluderede morgenmad serveres i hotellets lille restaurant, som også har åbent for frokost og aftensmad.

Drømmer du om bounty-omgivelser og lækre strande, så er du kommet til det rette sted. Her er noget for enhver smag, hvad enten du ønsker en aktiv strandtur eller om du foretrækker at slappe af med en god bog i skyggen af en svajende kokospalme. Blot 400 meter fra hotellet finder du den rolige Playa Carrillo, som med sin uberørte skønhed indbyder til ren afslapning i postkortskønne omgivelser. Dette er også et tilflugtssted for de lokale, som ønsker en fredelig dag sammen med familien. Går du 500 meter til den anden side kommer du til Playa Sámara, hvor der er rig mulighed for at prøve forskellige vandsportsaktiviteter som kajak, stand up paddle og jetski.

Sámara by ligger ca. 4 km fra hotellet. Du kan gå dertil langs stranden eller få hotellet til at arrangere en taxa til dig (ca.15-20 USD per vej). I Sámara finder du flere små butikker, hvis du trænger til at shoppe lidt. Og ellers kan vi anbefale at nyde en forfriskende cocktail på én af de hyggelige strandrestauranter og se den smukke solnedgang. Du finder også et fint udvalg af restauranter i byen.

Bemærk: Hotellet holder lukket i september og oktober måned. Rejser du i denne periode, vil du i stedet bo på The Hideaway Hotel.

Latinamerika
Tom Søndergaard

Tom er vores Latinamerika-specialist og har over 28 års erfaring med rejser i Latinamerika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14