TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideThe Clan Hotel

The Clan Hotel

Singapore

The Clan Hotel Singapore ligger midt i hjertet af byen i gåafstand til de fleste store seværdigheder i byen. Det er et stilfuldt hotel, som formår at kombinere historisk charme med moderne luksus.

På øverste etage finder du hotellets Sky Pool, som har den mest fantastiske udsigt over hele byen. Her kan du slænge dig på én af solsengene ved poolen med en god bog eller nyde en flot solnedgang efter en lang dag fyldt med en masse indtryk.

Værelserne er moderne indrettet i lyse og naturlige toner og er alle udstyret med aircondition, wi-fi, TV, værdiboks, strygejern- og bræt, minibar, elkedel samt gratis te- og kaffefaciliteter. Badeværelset er udstyret med regnbruser, toiletartikler og hårtørrer.

Hotellet har også deres eget fitnessrum – Sky Gym, hvor du har mulighed for at træne på én af de øverste etager, mens du har udkig over hele byen.

Når sulten melder sig, kan du med fordel besøge restauranten QĪN på hotellet. Her fokuserer de på klassiske asiatiske retter med et moderne præg og serverer både morgenmad, frokost og aftensmad.

Du kan slutte aftenen med en kold drink i den tilhørende bar.

Pris for opgradering fra Oasia Downtown, pr. nat:
Deluxe room Pr. person fra:  150 kr.
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14