TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideChaarya Resort & Spa

Chaarya Resort & Spa

Tissamaharama

Chaarya Resort & Spa er bygget som en lille landsby i et fredeligt og skønt område i hjertet af Tissamaharama ca. 30 minutters kørsel fra Yala Nationalpark. Det ligger omgivet af frodige, grønne haver med gangstier, majestætiske kongepalmer og damme med de fineste åkander.

Resortet har i alt 55 værelser på min. 52 m2. Samtlige værelser har egen veranda, som vender ud mod de fine, anlagte haver, hvor du kan opleve forskellige trækfugle og endemiske fuglearter. Værelserne er pænt indrettet med møbler i mørkt træ, tekstiler i flotte farver og fine papirlanterner. De er alle udstyret med både aircondition, loftvifte, wi-fi, tv, telefon, værdiboks, siddeområde og skrivebord. Der findes desuden også elkedel, så du kan lave dig en kop te eller kaffe, du kan nyde på din veranda. Badeværelset har regnbruser og her er også hårtørrer og gratis toiletartikler.

Chaarya Resort har desuden et skøn poolområde med jacuzzi, hvor du kan nyde solen og de rolige omgivelser. Eller hvad med en traditionel ayurveda-behandling i resortets spaafdeling?

Chaaryas egen restaurant serverer lækre traditionelle srilankanske, orientalske og vestlige retter bestående af friske grøntsager, frugter, fisk og kød fra de omkringliggende landsbyer.

Om aftenen kan du nyde en forfriskende drink fra baren.

Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14