TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
13 dage

Victoria Falls, Botswana & Cape Town

Vandfald, safari og storby. Oplev tre af de største højdepunkter i det sydlige Afrika i én rejse: de mægtige Victoria Falls, Chobe Nationalparken i Botswana og den vidunderlige storby Cape Town.

Victoria Falls, Botswana & Cape Town
Victoria Falls, Botswana & Cape Town
13 dage
ForsideAfrikaBotswanaVictoria Falls, Botswana & Cape Town

Victoria Falls, Botswana & Cape Town

Vandfald, safari og storby. Oplev tre af de største højdepunkter i det sydlige Afrika i én rejse: de mægtige Victoria Falls, Chobe Nationalparken i Botswana og den vidunderlige storby Cape Town.

ForsideAfrikaBotswanaVictoria Falls, Botswana & Cape Town
Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Fly fra Danmark til Livingstone, Zambia inkl. transfer
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • 3 overnatninger i Livingstone ved Victoria Falls inkl. morgenmad
 • Transport fra Livingstone i Zambia til Chobe Nationalpark i Botswana
 • 3 overnatninger ved Chobe Nationalpark i Botswana inkl. morgenmad og aftensmad
 • 2 x Sejlads på Chobe-floden
 • 2 x Game drive i Chobe Nationalpark
 • Fly fra Kasane, Botswana til Cape Town inkl. transfer
 • 4 overnatninger i Cape Town inkl. morgenmad
 • Fly fra Cape Town til Danmark inkl. transfer
 • Mulighed for badeferieforlængelse på Mauritius
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

REJSEN KORT FORTALT

Denne rejse kombinerer tre af de allerstørste højdepunkter i det sydlige Afrika; de mægtige Victoria-vandfald på grænsen mellem Zambia og Zimbabwe, safari i Botswanas fantastiske Chobe National Park og levende, smukke Cape Town i Sydafrika. Vand, safari og storby i én og samme rejse.

Allerede fra luften kan du være heldig at få det første glimt af et af verdens største vandfald. Det ligner nok mest en sky, der rejser sig op fra jorden, og det er ikke helt forkert; vandsprøjtene fra vandfaldene rejser sig ofte flere hundrede meter op i luften. Der bliver rigelig mulighed for at udforske området omkring Victoria Falls, inden turen går videre til Botswana.

I Botswana overnatter du tre nætter lige udenfor den fantastiske Chobe National Park, som huser det største antal elefanter i verden. Chobe er en fantastisk safaridestination, da man her både har traditionel safari på land i nationalparken, samtidig med, at der er mulighed for vandbaseret safari på den livsvigtige Chobe River. Dyrelivet er både rigt og mangfoldigt.

Rejsen slutter af i smukke Cape Town, hvor der er mulighed for at tilkøbe en række forskellige udflugter, alt efter hvad du har lyst til at opleve. Mulighed for badeferieforlængelse på Mauritius.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Du oplever Victoria Falls, Chobe Nationalparken og Cape Town – 3 lande og 3 store seværdigheder på én rejse
 • Se hvor Dr. Livingstone sejlede i sin kano og bliv plaskvåd af de store sprøjt fra vandfaldene
 • Glæd dig til de store elefantflokke i Chobe og tager på safari på Chobe-floden
 • Nyd Sydafrikas smukke storby med historie, charme, god mad og vin

Vores rejser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle overnatninger
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Døgnåben telefon – vi er med dig hele vejen
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er der afrejse, og turen går med fly til Zambia med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst Victoria Falls

Ved ankomsten i Livingstone i Zambia bliver du modtaget i lufthavnen af vores lokale samarbejdspartner og kørt til dit hotel. Du har tre overnatninger ved Zambezi-flodens bred.  

Dag 3-4: Oplevelser ved Victoria Falls

Dagene ved Victoria Falls er til fri disposition. Vi anbefaler dog, at du reserverer et par udflugter hjemmefra, da der ofte er rift om pladserne, og nogle steder er der begrænsninger på antallet af deltagere på turene.

Du må naturligvis ikke snyde dig selv for en gåtur omkring vandfaldene. Især gåturen ud på Knife Edge Bridge er absolut anbefalelsesværdig. Herfra får du et enestående udsyn til vandfaldene, og i regnsæsonen (ca. november-april) skal du forberede dig på at blive tæt på gennemblødt på gåturen. Men lufttemperaturen er lun, så det er kun sjovt at mærke naturens kræfter helt tæt på!

Der er nok at tage sig til. Området er et sandt aktivitetsmekka for et hav af oplevelser.

Dag 5: Transport fra Victoria Falls til Chobe Nationalpark i Botswana

Du bliver hentet på hotellet, og køreturen mod Botswana begynder. Turen tager ca. 2-4 timer – lidt afhængig af ventetiden ved grænseovergangen i Kazungula. Kazungula er en lille landsby, som ligger lige ved bredden af Zambezi-floden, og her mødes ikke mindre end 4 forskellige lande; Zambia, Zimbabwe, Botswana og Namibia. En bro forbinder Zambia og Botswana. En sjov lille detalje er, at broen buer, som den gør, for ikke at komme i karambolage med grænserne mod hhv. Namibia og Zimbabwe.

I Kasane – hovedbyen ved Chobe – tilbringer du tre nætter.

Dag 6: Chobe Nationalpark

I dag skal du opleve nationalparken. Dagen byder både på en afslappende sejlads på floden, hvor du har rigtig gode muligheder for at komme tæt på flodhestene, samt en helt traditionel game drive på land.  

Botswanas regering satser på bæredygtig turisme, og du oplever derfor en uspoleret og spændende natur med et fantastisk og rigt dyreliv. I Chobe Nationalpark kan du bl.a. opleve bøfler, elefanter, løver, geparder og leoparder. Læg også mærke til det utrolige fugleliv på denne tur – bl.a. Botswanas smukke nationalfugl, ellekragen. 

Om aftenen er du tilbage på lodgen, hvor middagen venter. 

Dag 7: Chobe Nationalpark

Igen i dag venter spændende oplevelser i nationalparken. Rækkefølgen er omvendt i forhold til i går, så du får mest muligt ud af dit ophold her. Du lægger derfor ud med en game drive i parken fra formiddagen, mens eftermiddagen byder på sejlads på floden. Der vil naturligvis også blive tid til at nyde poolen og måske få en gang massage.

Dag 8: Kasane – Cape Town

Der er afgang fra hotellet mod lufthavnen. Med mindre der står en elefant i vejen (et ikke så ualmindeligt problem i Kasane), tager det ca. 7 minutter at køre til lufthavnen. 

Herfra flyver du til Cape Town i Sydafrika, hvor vores lokale repræsentant venter på dig i lufthavnen. Du bliver kørt til hotellet, hvor du tilbringer de sidste 4 nætter af dit afrikanske eventyr. 

Dag 9-11: Cape Town

Dagene i Cape Town er til fri disposition, og her er nok at tage sig til. 

Cape Town ligger ved foden af det smukke og berømte Taffelbjerg, hvorfra du kan nyde udsigten til Kap det Gode Håb, vinlandet og det mørkeblå Atlanterhav med Nelson Mandelas fængselsø Robben Island. Et besøg på netop Robben Island er på listen over ”must-do’s” i Cape Town.  

Det helt centrale sted for alle besøgende i Cape Town er området omkring Waterfront. Her kan man snildt bruge en hel dag på at kigge butikker, se på sjove optrædener, drikke kaffe, grine af de kluntede sæler og spise en is. 

Cape Town byder også på mange historiske seværdigheder, spændende bygninger, interessante museer og masser af gode restauranter.  

Dag 12: Hjemrejsen starter

I dag er det blevet tid til at tage afsked med Sydafrika. Du bliver hentet på dit hotel og kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver til Danmark med mellemlanding(er) undervejs. 

Dag 13: Hjemkomst

Du lander i Danmark efter en spændende og oplevelsesrig ferie. 

Kombiner med
Vælg mellem mulighederne herunder
Badeferie på Mauritius
5 nætter

Tropeøen Mauritius er en af de mest eksklusive og fascinerende øer i Det Indiske Ocean. Med sit dejlige klima og sin venlige lokalbefolkning er den lille paradisø det perfekte sted for en eksotisk ferie. Øen forbindes oftest med afslapning og romantik, men den er også ideel for dig, som er til gastronomi, vandsport og flot natur. Mauritius er omkranset af smukke strande med svajende palmer, krystalklart vand og farvestrålende koralrev. Her findes frodige skove, sukkerrørsmarker, bjerge, brusende vandfald og dramatiske kyststrækninger med små laguner. I hovedstaden Port Louis finder du gode butikker og spændende museer.

Dagene på Mauritius er til fri disposition.

Opholdet inkluderer halvpension.

Sydafrikas vinland
2 nætter

Lækre vine, god mad, historie og smuk natur – det er, hvad du kan forvente af et besøg i Sydafrikas vinland.

Blot en halv times kørsel fra Cape Town finder du det smukke vinland. Her er bløde bakker med frodige skrænter, der hist og her brydes af forrevne klipper, små hyggelige landsbyer med huse bygget i den charmerende kap-hollandske stil – samt vinmarker og vingårde.

Dalene omkring Cape Town er ideelle til vindyrkning. Bjergene sørger for både vand og læ for vinden, jordbunden er vel-drænet og klimaet er omtrent som ved Middelhavet.

Byen Stellenbosch blev grundlagt i 1679 af guvernøren for kapkolonien og er dermed den næstældste europæiske bosættelse i Sydafrika efter Cape Town.

I 1690 bragte Huguenotterne de første vinstokke til dalen og vinproduktionen blev grundlagt.

På denne forlængelse til vinlandet, tilbringer du to nætter på det 5-stjernede Erinvale Hotel & Spa og du skal naturligvis på en guidet heldagstur til både Stellenbosch, Paarl og Franschhoek.

Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
FØR DU REJSER
Godt at vide
Afrika
Ingun H. Nikolajsen

Ingun er vores Afrika-specialist og har over 10 års erfaring med rejser i Afrika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14
KOM MED PÅ EVENTYR
Relaterede rejser
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS?
Derfor vælger vores gæster os

Din tid er dyrebar. Vores engagerede rejsespecialister yder personlig service med omtanke for at sikre din komfort og sikkerhed under hele din rejse. Fra det øjeblik, du booker, til det øjeblik, du vender hjem, sidder vi klar til at tackle hver detalje med den største omhu.

Vi tilbyder en bred vifte af destinationer, der hver især har deres egen unikke historie at byde på, formet af lokale kulturer, fascinerende dyreliv og naturens skønhed. 

Vores rejser er skabt på baggrund af vores rejsespecialister og -eksperters omfattende research og førstehåndserfaringer. Hver rejse er tilrettelagt med henblik på at præsentere dig for det bedste, hver destination har at byde på.

Nyd at slappe af i tryg forvisning om, at din rejse er i sikre hænder. Vi er medlem af den danske Rejsegarantifond (medlemsnummer 1778). Helt grundlæggende betyder det, at du som rejsende er sikret økonomisk og kan få din rejse erstattet, hvis vi mod forventning skulle gå konkurs.

GÅ PÅ OPDAGELSE
Se alle vores spændende destinationer