TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideTamarind Village

Tamarind Village

Chiang Mai

Tamarind Village er en charmerende oase beliggende i hjertet af Chiang Mai. Beliggenheden er ideel for at udforske byens seværdigheder, herunder det livlige natmarked, templer og kulturelle attraktioner.

Som gæst på Tamarind Village oplever du en sanselig fornøjelse og fordybelse i thailandsk kultur fra det øjeblik, du træder ind ad døren. Hotellets arkitektur afspejler den lokale Lanna-stil og overalt er hotellet indhyllet i en atmosfære af traditionel thailandsk elegance og autentisk charme.

Tamarind Village har 46 værelser og suiter, som er smukt indrettet med håndlavede møbler og farverige tekstiler. Samtlige værelser byder på moderne faciliteter, som sikrer dig et komfortabelt ophold, herunder aircondition, minibar, wi-fi, værdiboks, kaffe- og tefaciliteter samt en smuk udsigt til de smukke, frodige haver med tropisk vegetation. Badeværelserne er elegante og tilbyder både hårtørrer, badekåbe, tøfler og forskellige toiletartikler.

Efter en lang dag med udforskning af Chiang Mais hyggelige gader og seværdigheder, kan du slænge dig på en solvogn ved swimmingpoolen eller nyde en afslappende massage i hotellets egen spa-afdeling.

Hotellets restaurant serverer autentiske thailandske retter, hvilket giver dig en kulinarisk oplevelse, der afspejler den lokale smag.

Et ophold på Tamarind Village er med andre ord en rejse ind i thailandsk kultur og gæstfrihed, der efterlader dig med uforglemmelige minder.

Pris for opgradering fra Rimping Village, pr. nat:
Lanna Room Pr. person fra:  555 kr.
Pris for opgradering fra Bodhi Serene, pr. nat:
Lanna Room Pr. person fra:  630 kr.
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14