TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideGreen Bay Phu Quoc Resort & Spa

Green Bay Phu Quoc Resort & Spa

Phu Quoc

Green Bay Phu Quoc Resort & Spa ligger lige ned til en af Phu Quocs bedste strande på den vestlige side af øen. Resortet ligger i naturskønne omgivelser med masser af grøn bevoksning, haver, køkkenhaver, en dam, palmer, skyggefulde træer og panoramaudsigt over Thailandbugten.

Resortet er økovenligt og bygget i naturlige og bæredygtige materialer og det meste af resortets inventar er fremstillet i fint mørkt træ på resortets eget snedkeri.

Også i de store rummelige værelser på minimum 70 m² går det smukke naturlige og rustikke design igen. Værelserne har alle wi-fi, aircondition, loftsvifte, minibar, værdiboks og et dejligt stort badeværelse med hårtørrer, badekåbe samt bruser og badekar. Fra terrassen kan du nyde roen og de grønne omgivelser.

Green Bay har 2 swimmingpools begge med udsigt over havet og lige ned til den private sandstrand med liggestole, hvorfra du også kan nyde den rødglødende solnedgang.

Efter en skøn dag i solen, kan du forkæle dig selv med en afslappende behandling i spaafdelingen, som ligger fordelt i små pavilloner med afskærmning.

Resortet har 3 restauranter. Hovedrestauranten Green Bay Restaurant er en udendørsrestaurant, som hele dagen serverer retter fra både Østen og Vesten samt lækre fisk- og skaldyrsretter. Det er også her den overdådige morgenbuffet serveres. Coral Bay Restaurant ligger ved vandkanten og her fås snacks og små, sunde retter med lokale råvarer. Det er også her, du kan nyde solnedgangen med en ”sundowner” drink på verandaen og til aftenens middagsserveringer er hovedvægten lagt på det vietnamesiske køkken. I vandkanten ligger også Rock Bay Restaurant og bar med fokus på fisk, skaldyr, global gastronomi og cocktails. Fælles for alle restauranterne er at de bruger økologiske ingredienser, herunder urter og grøntsager fra egen have.

Resortet tilbyder desuden forskellige aktiviteter som yoga og kokkeskole og du kan låne kajakker og mountainbikes på stedet. Andre faciliteter på resortet omfatter et fitnessrum.

Pris for ekstra nat:
Garden View Bungalow Pr. person fra:  640 kr.
Pris for opgradering, pr. nat:
Beach Front Bungalow Pr. person fra:  525 kr.
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14