TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideNyheder og rejseartiklerRejseberetning fra Mauritius: Mauritius er andet end badeferie

Rejseberetning fra Mauritius: Mauritius er andet end badeferie

05.12.2016
Vis alle indlæg

Herunder kan du læse rejsebrevet fra vores kollega Pernille, der var på Mauritius i 2016:

Mauritius13

Vælger du en rejse til Mauritius kan du se frem til en ferie med fantastiske resorts, udsøgt service, masser af sol, smukke sandstrande og det skønneste vand.

Men det er ikke det eneste øen har at byde på. Der er mange muligheder for udflugter, og en af mine favoritter er en guidet cykeltur, på elektro bikes.

Vi kørte i området omkring Chamarel, som ligger ved Black River Gorges National Park, på den sydvestlige del af Mauritius.

Vi blev hentet på hotellet og kørt til startstedet, hvor vi fik vores cykel og fik tilpasset cykler og hjelme individuelt. Inden start fik vi også tid til lige at prøve hvordan vores ”hjælper” (motoren) fungerende.

Det var nemlig elektro bikes, hvilket vil sige at bjergcyklingen blev en ren fornøjelse. Dem der ønskede at forbrænde lidt ekstra, kunne nemt undlade at gøre brug af ”hjælperen”.

Turen varede ca. 4 timer og vi cyklede ca. 25 km i alt.

Mauritius vandfald

Første stop var ved Chamarel Falls. Chamarel Falls kaster sig mere end 100 meter ned mod en smuk baggrund af skove og bjerge og efter en kort gåtur fik et fantastisk view til vandfaldet.

Afsted på cyklerne igen, hvor turen gik til Seven Colored Earth. Seven Colored Earth er et geologisk fænomen opstået ved erosion af vulkansk sten. Det er et relativt lille område af sandklitter, der changerer i syv forskellige farver. Deraf navnet. Et kort stop, men man bliver fascineret af de rullende multifarvede klitter og månelignende landskab.

Mauritius5
Efter en dejlig kop kaffe og et lille hvil, var det op på cyklen igen, og nu gik turen ned af bakke.
Susende forbi det smukkeste landskab af grønne sukkerrørsmarker, ananasmarker og bougainvilleaer gik turen gennem små landsbyer, ned til kysten.
Vi cyklede langs vandet og op til Chales Telfairs gamle kolonistils château. Dette er nu forvandlet til en restaurant, med en omkringliggende smuk have.
Turen sluttede ved en gammel sukkerfabrik, med et køligt glas lemon juice, hvorefter vores chauffør kørte os retur til hotellet.

Pernille, TourCompass