TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideRidetur til La Fortuna-vandfaldet (morgen)

Ridetur til La Fortuna-vandfaldet (morgen)


Tag med på en ridetur gennem den skønne natur ved Chato-vulkanen. Målet er det imponerende 70 meter høje vandfald La Fortuna, hvor du kan bade i det krystalklare vand under vandfaldet.

Du rider gennem flotte grønne landskaber, mens du fra hesteryggen kan nyde naturen og udsigten til de spektakulære vulkaner Arenal og Chato i det fjerne. Lige før du når vandfaldet, tager du afsked med din hest, og det sidste stykke vej foregår til fods gennem den tropiske regnskov. Her kan du være heldig at spotte aber, tukaner og andre af de spændende fugle, der hører til i området.

Ved ankomst til La Fortuna-vandfaldet, kan du tage en forfriskende dukkert i det klare vand ved foden af vandfaldet, tage billeder eller bare slappe af til lyden af det storslåede vandfald.

Efter lidt afslapning for foden af det smukke vandfald går turen tilbage mod La Fortuna. På vejen er der mulighed for et kort besøg i et reservat for maleku-folket, hvor du kan opleve de indfødtes traditionelle påklædning og håndværk.

Husk at medbringe: Vi anbefaler, at du iklæder dig komfortabelt tøj, herunder lange bukser, lukkede sko og en vandtæt jakke samt badetøj, hvis du vil bade ved vandfaldet. Desuden vil det være en god idé at medbringe en dagsrygsæk med håndklæde, skiftetøj, solcreme, myggespray, vandflaske og kontanter til snacks, drikkepenge eller souvenirs.

Varighed: ca. 4 timer

Prisen er gældende ved mindst 2 personer.

Pris:
Pr. person fra:  910 kr.
Latinamerika
Tom Søndergaard

Tom er vores Latinamerika-specialist og har over 28 års erfaring med rejser i Latinamerika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14