TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideJernbanemarkedet Maeklong og det flydende marked Damnoen Saduak

Jernbanemarkedet Maeklong og det flydende marked Damnoen Saduak


Denne udflugt giver dig en fin oplevelse af den traditionelle thailandske handelskultur med besøg til de populære markeder Maeklong, Damnoen Saduak

Du bliver hentet på hotellet af en guide og chauffør. Første stop er det populære marked Maeklong, også kendt som Talad Rom Hub, der ligger ca. 70 km sydvest for Bangkok. Her vil du opleve det livlige markedsliv, hvor der sælges en bred vifte af produkter bl.a. frisk frugt, grøntsager, krydderier, kød, fisk og kunsthåndværk. Det mest fascinerende ved markedet er, at det delvist ligger på jernbanesporene. Når toget langsomt nærmer sig, har sælgerne udviklet en effektiv metode til at folde deres marked sammen i en hurtig og koordineret indsats for at give plads til toget – det er en virkelig sjov oplevelse!

Herefter venter en 30 minutters køretur til det berømte, flydende marked Damnoen Saduak. Markedet tager dig tilbage til en tid, hvor vandtransport var den primære transportform i området. Markedet blev skabt for at bevare den traditionelle handelsform, hvor boder er opstillet på både langs kanalerne. Her sælges alt fra farverige blomster til og frugter til tøj og souvenirs. Du har mulighed for at gå langs kanalerne og observere handelsaktiviteten og måske falder du over noget, du bare må eje. Nyd atmosfæren der på en og samme tid er både kaotisk og charmerende.

Fortsæt til den gamle del af Damnoen Saduak-markedet kendt som Lao Tuk Luck, der ligger lige ovre på den anden side. Her vil du lære om de lokale købs- og salgsteknikker og opleve de gamle, traditionelle træhuse, som fører dig mindst 100 år tilbage i tiden. Der vil både være tid og mulighed for at leje en båd, så du kan udforske området fra vandsiden.

På vej tilbage mod Bangkok gør du stop ved en palmesukkerfarm, hvor du får indblik i hele processen og produktionen af palmesukker.

Du køres herefter retur til hotellet.

Varighed: ca. 6 timer

Denne tur kan foregå med andre end TourCompass’ egne gæster.

Vi anbefaler, at du booker turen i forbindelse med bestilling af rejsen.

Pris:
Pr. person fra:  495 kr.
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14