TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideJoy Island

Joy Island

Joy Island

Det føles som en drøm, når du ankommer på Joy Island. Kridhvide sandstrande, krystalklart vand og kokospalmer der svajer i den lette tropiske brise. Velkommen til Paradis.

Denne luksuriøse ø er formet som en sommerfugl, og ligger ca. 40 minutter væk fra Malé i speedbåd.

Beach villaen er 50 m2 og har plads til enten 2 voksne og 1 barn eller 3 voksne. De er alle placeret på østsiden af øen, hvilket giver dig mulighed for at vågne op og se den smukke solopgang. Værelserne er alle indrettet i friske farver og toner, som komplimenterer omgivelserne på Maldiverne. Der er tilhørende badeværelse med ”open-air” badefaciliteter. Som prikken over i’et ligger villaen med direkte adgang til den kridhvide sandstrand.

Joy Island giver dig en følelse af indre ro og du vil opleve, hvad det virkelig vil sige at komme helt ned i gear. Mærk roen sænke sig lige så snart du mærker sandet mellem dine tæer og hører lyden af bølgerne skylle langsomt op langs vandkanten. Find din yndlings palme og læg dig godt tilrette på en liggestol.

Er du bange for, at det bliver for meget afslapning, så fortvivl ej! Du vil ikke komme til at kede dig her! Resortet har et væld af aktiviteter, som du kan benytte. De har bl.a. tennisbane, padeltennisbane og eget dykker- og vandsportscenter med diverse udstyr og professionelle instruktører, der står klar til at hjælpe. Ifør dig en dykkermaske og et par svømmefødder, og gør dig klar til at opleve en helt ny forunderlig verden af farvestrålende fisk og flotte koraller. Husrevet ligger blot en kort svømmetur fra stranden. Der er også mulighed for at tage en bådudflugt og besøge nogle af de nærliggende øer eller udforske flere storslåede koralrev.

Trænger du til en pause fra havet, har resortet en fantastisk lækker pool. Sluk tørsten med en kølig drink fra baren eller hæng ud ved poolkanten.

Vil du forkæle dig selv lidt ekstra, så har Joy Island deres egen spa. Her kan du forkæle både sind, krop og sjæl med forskellige terapeutiske behandlinger. Book en ansigtsbehandling eller bestil tid til en massage, mens du nyder den fantastiske udsigt over det turkisblå indiske ocean.

På øen finder du tre spisesteder; Hovedrestauranten The Market som er lavet i stil med et udendørsmarked og som tilbyder et bredt udvalg af retter fra hele verden. Hver dag er der forskellige temaer, der vil forkæle dine smagsløg. Derudover findes det italienske pizzeria Il Basilico, som laver forskellige italienske retter og Chiringuito som både er en restaurant og bar, som bl.a. byder på grillmad.
Rainbow er hovedbaren, der udover at sørge for farverige drinks også er samlingsstedet, hvor der er live musik og underholdning hver aften.

Om aftenen kan du gå en tur langs vandkanten, mens du nyder solnedgangen og iagttager hvordan farverne langsomt ændrer sig.

Beach Villa: Maks. 2 voksne og 1 barn eller 3 voksne
Beach Suite: Maks. 3 voksne og 1 barn
Beach Suite Pool: Maks. 3 voksne og 1 barn
Lagoon Suite: Maks. 3 voksne

Pris for opgradering fra Villa Nautica pr. nat:
Beach Villa inkl. all inclusive Pr. person fra:  720 kr.
Beach Suite inkl. all inclusive Pr. person fra:  1.350 kr.
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14