TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
16 dage

Peru med Salkantay-trek

Oplev Andesbjergene på en smuk trekkingtur til Salkantay-bjerget med afslutning ved Machu Picchu. Du besøger også Lima, Arequipa, Colca Canyon, Titicaca-søen og inkaernes gamle hovedstad, Cusco.

Peru med Salkantay-trek
Peru med Salkantay-trek
16 dage
ForsideLatinamerikaPeruPeru med Salkantay-trek

Peru med Salkantay-trek

Oplev Andesbjergene på en smuk trekkingtur til Salkantay-bjerget med afslutning ved Machu Picchu. Du besøger også Lima, Arequipa, Colca Canyon, Titicaca-søen og inkaernes gamle hovedstad, Cusco.

ForsideLatinamerikaPeruPeru med Salkantay-trek
Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Fly fra Danmark til Lima og retur fra Cusco med flyskift undervejs
 • 1 indenrigsflyvning: Lima – Arequipa
 • Transfers fra og til lufthavnene (foregår i mindre internationale grupper)
 • Bus: Arequipa – Colca Canyon – Puno – Cusco
 • 11 overnatninger på gode hoteller inkl. morgenmad
 • Salkantay-trek med 2 nætter i telt og 1 nat på hotel i Aguas Calientes. Transport fra og til Cusco, engelsktalende guide, helpension og guidet rundvisning ved Machu Picchu
 • 6 x frokost (dag 4, 6, 7, 10, 11, 12)
 • 3 x middag (dag 10, 11, 12)
 • Individuel rundrejse; dog foregår alle udflugter i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – Prisen er gyldig ved min. 2 rejsende. Forhør dig om pris, hvis du rejser alene

Omfattende udflugtspakke:

 • Halvdags-byrundtur i Lima inkl. besøg på Larco Museum
 • Halvdags-byrundtur i Arequipa inkl. besøg i Santa Catalina-klosteret
 • Guidet udflugt til Colca Canyon med termiske bade, landbrugsterrasser og kondorer
 • Heldagsudflugt på Titicaca-søen med besøg hos Uros-folket og øen Taquile
 • Halvdagsrundtur i Cusco og de omkringliggende inkakomplekser
 • Heldagsudflugt til inkaernes Hellige Dal inkl. den åbne museumsby Ollantaytambo
 • Entréer til nævnte seværdigheder

REJSEN KORT FORTALT

På denne rejse får du oplevet Perus højdepunkter med besøg i hovedstaden Lima, den smukke hvide by Arequipa, den dybe kløft Colca Canyon, Titicaca-søen og Urosfolket, inkaernes smukke, gamle hovedstad Cusco og en fantastisk trekkingtur rundt om Salkantay-bjerget til det sagnomspundne ruinkompleks Machu Picchu.

Ruten til Salkantay er en fantastisk smuk rute igennem Andesbjergene med udsigt til flere snedækkede bjergtoppe bl.a. Salkantay på 6.271 meter. Det er et godt alternativ til det populære inkatrek, hvis det er udsolgt, men mange vælger også Salkantay-trekket, netop fordi der er færre trekkere på ruten og oplevelsen føles mere unik og autentisk.

Glæd dig til en rejse, hvor du både får oplevet Perus spændende kultur og historie, imødekommende befolkning og bjergtagende natur.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Tag på eventyr i Andesbjergene på et udfordrende 4-dages trek rundt om det snedækkede Salkantay-bjerg, og afslut med besøg ved inkaruinen Machu Picchu
 • Se de vilde lamaer græsse på Andesbjergenes højsletter på vej mod kløften Colca Canyon
 • Mød farverige indianersamfund på en sejltur på den smukke Titicaca-sø
 • Se den spanske kolonimagts levn med overdådige pladser og katedraler i Lima, Arequipa og Cusco

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark og ankomst i Lima

I dag går turen fra Danmark til Peru med mellemlanding(er) undervejs. Når du ankommer til Limas lufthavn bliver du mødt af en repræsentant fra vores samarbejdspartner i Peru, som transporterer dig til dit hotel. Det tager ca. 1 time at komme fra lufthavnen til hotellet. På denne tur kan du få svar på eventuelle spørgsmål, du måtte have vedrørende din rejse. Efter ankomst på hotellet er resten af dagen til fri disposition.

Dag 2: Byrundtur i Lima

I dag skal du på en halvdags-byrundtur i Lima for at få et indblik i den peruvianske hovedstad, der blev grundlagt i 1535 af Francisco Pizarro. Du besøger den centrale, flotte og livlige plads Plaza Mayor, der er omringet af fotogene kolonitidsbygninger og prydet med rosenhaver, høje palmer og et springvand med byens skytsengel på toppen. Kolonitidsbygningerne indebærer bl.a. Præsidentpaladset, Ærkebispens Palads og Limas mægtige katedral fra 1555, hvor de jordiske rester af byens grundlægger Pizarro opbevares.

Du besøger San Fransisco-klosteret og den dertilhørende kirke fra 1674, der siges at være byens flotteste barokkirke. I klosteret findes fine mosaikfliser fra Sevilla samt freskomalerier, der blev opdaget da dele af ydermuren blev ødelagt under et jordskælv. Hele komplekset med kloster og kirke er bygget ovenpå katakomberne, der under krigen blev brugt som gravsted. I komplekset findes der bemærkelsesværdigt også et museum for religiøs kunst og et bibliotek med mere end 25.000 bøger.

Herefter går turen videre til San Isidro-distriktet, hvor du finder attraktive parker og den moderne bydel Miraflores. Bydelen består af strande, flotte haver og pladser med hyggelige caféer og restauranter. Byrundturen afsluttes med et besøg på Larco-museet, som er et af Limas mest kendte museer. Det er dedikeret til præcolumbiansk kunst og huser en omfattende samling af spændende genstande fra forskellige præcolumbianske kulturer, herunder Moche, Nazca, Chimú og Inka.

Resten af eftermiddagen og aftenen er til fri disposition.

Dag 3: Fly fra Lima til Arequipa – byrundtur i Arequipa (2.335 meter)

Arequipa er smukt beliggende i Andesbjergene i næsten 2.400 meters højde med vulkanerne Misti (5.822 m), Chachani (6.057 m) og Pichu-Pichu (5.669 m) som smuk kulisse. Byen går under navnet ”Den Hvide By”, fordi de fleste huse er bygget af vulkanske sten.

Du bliver hentet på dit hotel i Lima og kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver til den charmerende by. En flyvetur på ca. 1,5 time. Ved ankomst til Arequipa bliver du hentet i lufthavnen og kørt ind til dit hotel.

Om eftermiddagen skal du på byrundtur og opleve de mange fornemme herskabshuse og kolonitidsbygninger fra 1700-tallet med udskårne døre, franske vinduer og hyggelige gårdhaver. Du besøger også den centrale plads, Plaza de Armas, med palmer, gamle gaslygter, springvand og naturligvis byens enorme katedral.

Dernæst venter Arequipas største attraktion, Santa Catalina klosteret, hvor der engang boede mere end 400 nonner. Santa Catalina blev grundlagt i 1580 af den rige enke Maria de Guzmán. Stedet henvendte sig primært til overklassen, hvor det, under kolonitiden, var en sædvane, at familiens andet barn skulle tjene kirken. Pigerne blev bragt til klosteret allerede i tre-årsalderen og kom aldrig uden for murene igen.

Klostret har flere gange været ramt af jordskælv, men er blevet genopbygget i oprindelig stil, og de historiske bygninger står stadig. Selvom klostret i dag er åbnet for offentligheden, bor der stadig en lille religiøs enhed i den ene ende af komplekset. Nu kan nonnerne dog frit modtage besøg og forlade Santa Catalina klostret, når de vil.

Sidste stop på turen er Yanahuara pladsen, hvor der er gode muligheder for at tage flotte billeder af byens betagende vulkanske omgivelser.

Aftenen er på egen hånd i Arequipa.

Overnatning:
Dag 4: Bus fra Arequipa til Chivay i Colca Canyon (3.650 meter)

Tidligt denne morgen går turen mod Colca Canyon, som er en 3.400 meter dyb kløft og faktisk én af de dybeste kløfter i verden. Til sammenligning er den omtrent dobbelt så dyb som Grand Canyon i USA.

De næste par dage får du rigtig oplevet de mægtige Andesbjerge. Du krydser den spektakulære højslette kaldet Altiplano, som er kendetegnet ved sit tørre, golde landskab med store åbne vidder, hvor du kan spotte græssende lamaer og alpakaer. Flere steder kører du i over 4.000 meters højde. Det højeste pas og udkigspunkt på ruten hedder, Mirador de los volcanes, og herfra har du i klart vejr en fantastisk udsigt til de omkringliggende vulkaner. Udkigspunktet ligger i ca. 4.900 meters højde, og du kan med det samme mærke, at den tynde luft i disse højdemeter, påvirker din vejrtrækning. Derfor bliver det også kun til et kort fotostop, inden du fortsætter ned mod byen Chivay, der fungerer som indgang til Colca Canyon.

Om eftermiddagen er det tid til lidt selvforkælelse i Chivays termiske bade, der er naturligt opvarmet af områdets vulkanske aktivitet. Chivay er også omgivet af høje vulkaner; Sabancaya på 5.976 meter og Ampato på 6.288 meter.

Distance: Ca. 167 km

Transporttid: Ca. 4 timer

Dag 5: Udflugt til Colca Canyon - bus til Puno (3.827 meter)

Efter morgenmaden kører du mod det storslåede udkigspunkt, Mirador Cruz del Condor, hvor du har udsigt ned over én af de dybeste dele af Colca Canyon. Det er en hel fantastisk oplevelse at stå her og både kigge ned og ud over den enorme kløft. På dette sted kan du være heldig at opleve kondorer svæve lydløst hen over hovedet på dig. Kondoren er verdens største rovfugl med et vingefang på op til 3 meter. Den bruger de varme luftstrømme, der stiger til vejrs fra kløften, til at få luft under vingerne.

Efter denne betagende naturoplevelse tager du en kort gåtur i dalen, hvor du oplever de gamle landbrugsterrasser, som har været i brug i flere århundreder. Der er også rig mulighed for at købe en farverig souvenir med hjem. Herefter kører du tilbage til Chivay for at spise frokost, inden du sætter dig på bussen mod Puno.

Puno ligger ved Titicaca-søen, som er den største sø i Sydamerika og den højest beliggende navigerbare sø i verden. Byen havde en vigtig historisk betydning for inkaerne. Det var nemlig her, den første inka, Manco Capac, steg op af Titicacas vande, startede inkaernes imperium og blev den første konge i Cusco. I dag er Puno en landbrugsby med især opdræt af lamaer og alpakaer, og derfor kan uldvarer med fordel købes her til en god pris.

Distance: Chivay – Cruz del Condor t/r + Chivay – Puno: Ca. 385 km

Transporttid: Ca. 9 timer

Dag 6: Udflugt på Titicaca-søen (3.810 meter)

I dag skal du på en heldagsudflugt på Titicaca-søen, som Peru og Bolivia deler imellem sig. Her venter dig et spændende møde med to meget forskellige højlandsindianer-samfund, hvor gamle traditioner stadig holdes i hævd.

Fra byens havn sejler du først ud til de flydende siv-øer, Islas Uros, som stadig er beboet af Uros-folket. Dette folkefærd udnytter søens gratis byggematerialer, nemlig de stærke totora-siv, til bl.a. at bygge, øer, huse og både af. Selvom øerne i dag er blevet lidt kommercielle, så er det stadig fascinerende at lære om Uros-folkets kultur og gamle traditioner og ikke mindst opleve deres imponerende håndværk.

Herefter sejler du videre til den fredelige ø Taquile, der især er kendt for sit farverige kunsthåndværk og sine ”strikkende mænd”. Her på øen er det nemlig mændene, der strikker, og det er de gode til! Mønstret på en mands strikhue, kaldet chullo, viser både hans kreativitet og ikke mindst hans civile status. Kvinderne står for at spinde garnet og væve. Det er kvinderne, der væver de smukke bælter til mændenes klædedragter.

Du nyder en frokost på den smukke kuperede ø, og bagefter tager din guide dig med på en gåtur op til øens højeste punkt, hvorfra der er en betagende udsigt over Titicaca-søen, med høje bjerge i baggrunden.

Midt på eftermiddagen bliver du sejlet tilbage til Puno og resten af dagen er til fri disposition.

Dag 7: Bus fra Puno til Cusco (3.400 meter)

I dag har du en lang, men oplevelsesrig rejse foran dig. Du bliver hentet på dit hotel og kørt til busstationen, hvor en bus venter på at køre dig til Cusco, som er den formelle hovedstad i Inkariget og i dag en elegant, blomstrende multi-kulturel by.

Du krydser Altiplano, hvor der er mulighed for at se vicuñas, som er i familie med kamelen, men som kan minde om lamaen og alpakaen. Undervejs gøres der flere stop og du vil få guidet rundvisning ved gamle ruiner og monumenter som bl.a. findes ved Pukara Museet. Pukara var den første regionale by tættest på Titicaca-søen og kan dateres tilbage til 500 f.Kr. Museet indgår som en del af et arkæologisk område, hvor man har fundet imponerende stenskulpturer, keramiske stykker og andre arkæologiske udgravninger, der giver et spændende indblik i den andinske civilisations historie.
Dernæst passerer du La Raya, som er det højeste punkt på ruten med sine 4.319 meter. Herfra går det nedad og gennem en flot dal med masser af afgrøder som majs og kartofler. Du når Raqchi, hvor du ser ruinerne af templet Viracocha, som er en af inkaernes mest hellige steder. Sidste stop inden Cusco er den berømte kolonitidskirke Andahuaylillas, bedre kendt under navnet ”Sixtine Chapel of the Americas” grundet dens flotte loftsmalerier og andet flot kunst.

Ved ankomst til Cusco tjekker du ind på dit hotel og om aftenen kan du vælge at udforske byen og dens gode restauranter.

Distance: Ca. 390 km

Transporttid: Ca. 10 timer inkl. stops

Ved ankomsten til Cusco bliver du hentet og kørt til dit hotel. Herefter kan du i løbet af aftenen udforske byen og dens indbydende restauranter.

Distance: Ca. 390 km

Transporttid: Ca. 10 timer inkl. stops

Dag 8: Byrundtur i Cusco (3.400 meter)

Morgenen/formiddagen er til fri disposition til at udforske byen eller til lidt velfortjent afslapning, inden du om eftermiddagen skal på rundtur i og omkring Cusco.

Du besøger byens centrale plads, Plaza de Armas, hvor mange vigtige begivenheder i Cuscos historie har fundet sted, og som i inkatiden blev kaldt Hucaypata eller ”Krigernes Plads”. På denne plads ligger også Cuscos katedral, der blev bygget i kolonitiden oven på et af inkaernes paladser og er en skøn blanding mellem spansk renæssancearkitektur og inkaernes fine stenarbejde. Fra katedralen går turen videre til det, der engang var et af inkarigets vigtigste templer, soltemplet Koricancha. Det tidligere storslåede soltempel er bygget uden mørtel, men hvor hver enkel sten passer perfekt ind i konstruktionen.

Herefter går turen videre til ruinerne nord for Cusco, hvor første stop er Kenko, en inka-helligdom med en fem meter høj stenblok, der siges at ligne en puma. Hele stedet er tilegnet dyrkelsen af Moder Jord, og du finder her vandkanaler udhugget i massiv klippe og et underjordisk rum. Videre på din tur besøger du den mindre fæstning Puka Pukara, hvor du finder trapper, tunneler, tårne og terrasser udhugget i bjergsiden. Denne fæstning siges at have vogtet vejen til og fra inkaernes Hellige Dal. Det næstsidste stop er det hellige badested for inkaernes herskere og kongelige kvinder, Tambomachay, der i dag stadig er i stand til at levere vand.

Sidste stop er militærkomplekset Sacsayhuaman, der er smukt beliggende med en udsigt over Cusco, og som er et spændende eksempel på inkaernes arkitektoniske kunnen. Komplekset er ganske imponerende med dens dobbeltmure bygget af udskårne granitsten, hvor nogle af dem vejer mere end 125 tons.

Turen går tilbage til Cusco, hvor du har aftenen til fri disposition.

Dag 9: Udflugt til Den Hellige Dal (ca. 2.800 - 3.400 meter)

Dagen står på udflugt til Urubamba-dalen, inkaernes Hellige Dal. Her besøger du byen Pisac, der er særligt kendt for sine farverige indianermarkeder og de imponerende ruiner over byen. På markederne kan du købe alt lige fra peruvianske uldsweatere og musikinstrumenter til smykker, malerier og vævninger. Ruinerne over byen er bygget med mindre sten end dem i Sacsayhuaman, men med den samme præcision i udhugning og tilpasning. En hel utrolig konstruktion med en lige så utrolig udsigt.

Efter frokosten går turen videre til byen Ollantaytambo, der ligger i hjertet af dalen. Byen fungerer som en åben museumsby, da alle indbyggere fastholder de gamle traditioner og love, som er overleveret fra deres forfædre. Det er en utrolig charmerende landsby, der udover sin museumstilstand også er kendt for komplekset af samme navn, som består af templer, bade og imponerende militære installationer.

Efterfølgende har du resten af dagen til fri disposition i Cusco.

Distance: Ca. 160 km

Transporttid: Ca. 10 timer inkl. stops

Dag 10: Bus fra Cusco til Marcoccasa – Soraypampa (3.900 meter)

Glæd dig til at snøre vandreskoene for i dag starter dit Salkantay-trek. Salkantay er et gammelt ord fra quechua, der betyder ”det vilde bjerg”. Og det er også en rå og fuldstændig bjergtagende naturoplevelse, der venter dig i Andesbjergene de næste 4 dage. Trekket afsluttes med et besøg til Machu Picchu, inkaernes sagnomspundne ruinby.

Du bliver hentet på hotellet tidligt denne morgen og kører til byen Marcoccasa, hvor trekket starter. Her møder du resten af din trekkinggruppe og det hold af bærere, hesteførere, kokke og selvfølgelig din guide, som skal hjælpe dig igennem de næste dages trekking i Andesbjergene. Transporttid ca. 3 timer.

I klart vejr er det muligt at få et glimt af La Veronica (5.750 meter), som er et af de højeste bjerge i Urubamba-bjergkæden, samt mange af Vilcabamba-toppene i det fjerne. Du passerer små bjerglandsbyer og områder med tågeregnskov, der er fyldte med sjældne blomster og orkideer. Her er der også mulighed for at se den lille kolibri. Du vandrer videre mod snetoppen af Tucarhuay (5.910 meter). Her begynder skoven og den tætte vegetation at ændre sig, og du kommer til den græsfyldte dal Soraypampa, hvor I spiser frokost og slår lejr for natten.

Efter frokost har du mulighed for at vandre op til den smukke sø Humantay, der ligger i 4.220 meters højde. Turen tager ca. 1 time hver vej.

Middagen bliver serveret i spektakulære omgivelser, og når mørket sænker sig, vil en stjernehimmel uden lige stråle over dig. Sørg for at få en god nattesøvn, da morgendagens trek er turens hårdeste.

Transporttid fra Cusco til Marcoccasa: Ca. 3,5 time
Distance: Ca. 16 km
Vandretid: Ca. 6-8 timer
Sværhedsgrad: Moderat

Dag 11: Soraypampa – Salkantay-passet – Andenes (3.300 meter)

Dagen i dag bliver den hårdeste på trekket. Du starter derfor ud med en nærende morgenmad, så du har energi til at vandre den stejle rute op til Salkantay-passet, som ligger i 4.600 meters højde. Det er trekkets højeste punkt, og det er en udfordrende tur til toppen. Husk at gå i dit eget tempo og tag de pauser du har brug for undervejs. Fra toppen af passet bliver du belønnet med en ubeskrivelig udsigt til bl.a. Salkantay-bjergets smukke snedækkede top i 6.271 meters højde. Efter et velfortjent hvil starter nedstigningen, og du kan igen nyde den skiftende vegetation, der langsomt ændrer sig fra gold til frodig tågeskov.

Efter frokost fortsætter du til Andenes (3.300 meter), hvor der slås lejr for natten. Nyd din sidste nat i telt i Andesbjergenes betagende natur og fantastiske stilhed.

Distance: Ca. 19 km
Vandretid: Ca. 7-8 timer
Sværhedsgrad: Moderat – hård

Dag 12: Andenes – Chaullay – Lucmabamba – Aguas Calientes (2.040 meter)

Når morgenmaden er spist og lejren pakket sammen, vandrer du ned mod byen Lucmabamba. Du går ad gamle inkastier, og på vejen passeres flere kaffe- og frugtplantager.
Efter frokost ved Lucmabamba bliver du samlet op af en bil, der kører dig ned til Urubamba-floden og vandkraftværket, hvorfra du hopper på toget og kører til byen Aguas Calientes. Transporttiden er ca. 2 timer.

Aguas Calientes ligger for foden af Machu Picchu, og her skal du sove i nat.

Når du har tjekket ind på hotellet, har du resten af eftermiddagen og aftenen på egen hånd i den lille by. Det er en god idé at gå tidligt i seng, da du skal tidligt op næste dag.

Distance: Ca. 17 km
Vandretid: Ca. 6-7 timer
Sværhedsgrad: Moderat

Overnatning:
Dag 13: Besøg til inkaruinen Machu Picchu – Tog/bus tilbage til Cusco (3.400 meter)

I dag går turen mod det fantastiske ruinkompleks Machu Picchu, der er et af verdens syv vidundere og en af turens absolutte højdepunkter. Machu Picchu ligger på en stejl grøn bjergryg omgivet af tågeskov, grønne bjergtoppe og længere ude i horisonten, snedækkede bjergtinder. Du tilbringer hele morgenen og formiddagen i dette betagende område, der i 1983 blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Her får du en guidet rundvisning og oplever den intelligente inka-arkitektur med smalle terrasser på de stejle sider af bjerget, samt områder med begravelsespladser, fængsler, små beboelsessteder og templer. Det er et særdeles imponerende ruinkompleks, hvor inkaernes byggemetoder virkelig er blevet udnyttet.

Machu Picchu blev bygget i Inkarigets storhedstid omkring år 1462, men blev forladt igen mindre end 100 år senere, formentlig pga. en skoldkoppeepidemi. Den 24. juli 1911 genopdagede den amerikanske opdagelsesrejsende Hiram Bingham bebyggelsen, der i dag er Perus mest populære seværdighed og et af verdens mest velkendte arkæologiske områder.

Efter den guidede rundvisning har du tid på egen hånd til at udforske området.

Eftermiddagen er til fri disposition tilbage i byen Aguas Calientes. Du kan slappe af og nyde en frokost i en af byens mange restauranter. Trænger du til at få løsnet musklerne efter de seneste dages trek? Så kan du med fordel besøge byens termiske bade – de såkaldte hot springs, der også har givet byen sit navn Aguas Calientes, der betyder varmt vand.

Sidst på eftermiddagen/tidligt om aftenen går turen tilbage til Cusco med tog og bus. Det præcise tidspunkt får du anvist af guiden efter din rundvisning ved Machu Picchu. Ved ankomst til Cusco bliver du kørt til dit hotel.

Transporttid fra Aguas Calientes tilbage til Cusco (tog + bus): Ca. 4 timer

Dag 14: Cusco på egen hånd (3.400 meter)

I dag er der ingen udflugter planlagt, og dagen er til fri disposition. Det kan være, du skal ud og have købt de sidste souvenirs eller bare har vil slentre rundt i den smukke historiske by.

Har du lyst til at opleve endnu mere af de magiske Andesbjerge, så kan vi anbefale at tilkøbe en udflugt til det storslåede Rainbow Mountain. Bjerget er blot ét af de mange smukke regnbuefarvede bjerge lidt uden for Cusco, hvis farver skyldes bjergenes kombination af farverige mineraler. Det er en helt unik oplevelse at se et bjerg med så mange flotte farver.

Vi tilbyder også en udflugt til inkaruinerne ved Moray og saltminerne i Maras, eller hvad med at prøve kræfter med et lille madlavningskursus, hvor du får et spændende indblik i det peruvianske køkken?

Dag 15: Hjemrejse

I dag går turen hjem med mellemlanding(er) undervejs. Du bliver hentet på dit hotel og kørt til lufthavnen. Tidspunktet afhænger af din flyforbindelse hjem.

Dag 16: Hjemkomst

Du ankommer til Danmark efter en oplevelsesrig ferie.

Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Bemærk, prisen for enkeltværelse gælder kun ved min. to rejsende. Kontakt os, hvis du rejser alene.
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
FØR DU REJSER
Godt at vide
Latinamerika
Tom Søndergaard

Tom er vores Latinamerika-specialist og har over 28 års erfaring med rejser i Latinamerika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS
Derfor vælger kunderne os
 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen
 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring
 • Tusindvis af gæster har valgt os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af partnere
 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring
GÅ PÅ OPDAGELSE
Se alle vores spændende destinationer