TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideHelikoptertur over Victoria Falls

Helikoptertur over Victoria Falls


Vi lover dig, at det er alle pengene værd! Om Victoria Falls er verdens største vandfald, afhænger af, hvordan man måler et vandfald. Det er ikke verdens højeste vandfald, og det er heller ikke det vandfald, hvor der plasker mest vand ud over kanten pr. sekund. Med en bredde på 1,7 km er det til gengæld uden tvivl verdens bredeste vandfald – og dermed ikke et vandfald, man fra jorden kan se i hele sin herlighed.

Det kan man til gengæld fra luften! Fra luften får du også et spektakulært syn ud over de mange kløfter, som de enorme mængder vand har dannet gennem tiderne. En lang helikopterflyvetur giver naturligvis flere muligheder for virkelig gode billeder, men selv en kortere tur på 10 minutter byder på fantastisk udsigt og gode muligheder for at få billeder med hjem af vandfaldet i hele dets længde – inkl. et par de regnbuer, som næsten altid spiller i vanddråberne fra de rasende vandmængder. Det er vel ikke uden grund, at Victoria vandfaldene på det lokale sprog hedder Mosi-oa-Tunya – hvilket betyder ”Røgen, der tordner” (”Smoke that thunders”).

Turen gennemføres ved min. 2 personer.

Rejser I mindre end 4 sammen, anbefaler vi, I booker helikopterturen direkte ved vores lokale samarbejdspartner i Livingstone, da de så kan tage hensyn til, om der er andre, der også vil flyve samme dag.

Pris:
Varighed: 10 minutter Pr. person fra:  1.715 kr.
Varighed: 20 minutter Pr. person fra:  2.275 kr.
Afrika
Ingun H. Nikolajsen

Ingun er vores Afrika-specialist og har over 10 års erfaring med rejser i Afrika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14