TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideAnantara Bophut Koh Samui Resort

Anantara Bophut Koh Samui Resort

Koh Samui

Anantara Bophut Koh Samui Resort er beliggende i første parket til havet i den hyggelige bugt ved Bo Phut Beach på den nordøstlige del af Koh Samui. Omgivelserne er intet mindre end fantastiske. Svajende palmetræer, frodig jungle og lydene fra bløde bølgeskvulp er præcis, hvad du får her. Her bor du desuden i gåafstand til den charmerende bydel, Fisherman’s Village, hvor du finder hyggelige butikker og lækre restauranter.

Anantara byder dig velkommen til et særligt sted, hvor kvalitet, velvære og kultur følges ad. Intet er overladt til tilfældighederne, og alligevel synes det dejligt uformelt. Her er levende lys i lanternerne, smukke rækker med åkander i den tropiske have, og et væld af detaljer fra thailandsk kultur, der skinner tydeligt igennem i den moderne og indretning.

Resortet har i alt 106 lyse og indbydende værelser, der er indrettet i moderne thailandsk stil. Træmøbler står i smuk kontrast til lyse vægge og et fint lysindfald fra balkonen. Alle værelser har wi-fi, aircondition, TV, køleskab med minibar, elkedel til kaffe og te, strygefaciliteter, værdiboks, skrivebord samt badeværelse med badekar eller regnbruser, toiletartikler og hårtørrer. Du får sågar morgenkåbe og tøfler udleveret, som du kan hoppe i efter et sent eftermiddagsbad, og nyde en snack i sofaen på balkonen.

Der er dømt total afslapning ved infinity-poolen, hvorfra du kan nyde den fuldstændig fantastiske udsigt over havet, der roligt skvulper mod den gyldne strandkant. Der udbydes også et væld af aktiviteter, hvis du ønsker lidt adspredelse fra liggestolen. Herunder tennis, wellness, kajak og paddleboard eller hvad med at få undervisning i det thailandske køkken? For de mindste er det muligt at deltage i børneklub (4-12 år). Børn under 4 år må kun deltage ifølge med en voksen.

Glæd dig til at smage på herlighederne, når der diskes op med udsøgte retter fra både det asiatiske, latinamerikanske og europæiske køkken i resortets 4 restauranter. Eller måske du skal prøve en romantisk privat middag på stranden? I løbet af dagen kan du forsyne dig med både lækre snacks og let frokost med udsigt til bugten i resortets loungebar, der ligger lige ved strandkanten.

Pris for opgradering fra Paradise Beach Resort, pr. nat:
Premier Garden View Pr. person fra:  575 kr.
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14