TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
17 dage

Indokinas højdepunkter i Vietnam, Laos & Cambodia

Oplev Indokinas største juveler i en klassisk rejse til Vietnam, Laos og Cambodia. UNESCO-stederne ligger som perler på en snor og du afslutter i den charmerende kystby Hoi An.

Indokinas højdepunkter i Vietnam, Laos & Cambodia
Indokinas højdepunkter i Vietnam, Laos & Cambodia
17 dage
ForsideAsienVietnamIndokinas højdepunkter i Vietnam, Laos & Cambodia

Indokinas højdepunkter i Vietnam, Laos & Cambodia

Oplev Indokinas største juveler i en klassisk rejse til Vietnam, Laos og Cambodia. UNESCO-stederne ligger som perler på en snor og du afslutter i den charmerende kystby Hoi An.

ForsideAsienVietnamIndokinas højdepunkter i Vietnam, Laos & Cambodia
Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Flyrejse fra Danmark til Siem Reap og retur fra Da Nang
 • Flyrejse Siem Reap – Luang Prabang – Hanoi
 • 12 overnatninger på 3 og 4-stjernede hoteller
 • 1 nat på 4-stjernet minikrydstogtskib Mila Cruise i Ha Long-bugten
 • 1 nat i 4-køjes sovekupé på toget fra Hanoi til Da Nang
 • 13 x morgenmad (dag 3-12 og 14-16)
 • 3 x frokost (dag 6, 9 og 11)
 • 1 x aftensmad (dag 11)
 • Lokal engelsktalende guide på transfers og udflugter
 • Kørsel i bil, minibus eller bus med aircondition
 • Alle nævnte transfers og udflugter foregår i internationale grupper fra 1-14 personer og kun med TourCompass’ egne gæster
 • Mulighed for ekstra nætter i Hoi An og forlængelse af turen på øen Phu Quoc, i kongebyen Hué eller i metropolen Ho Chi Minh City (Saigon)
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Omfattende udflugtspakke:

 • Tempelkomplekset Angkor Wat og solnedgang over Angkor i Cambodia
 • Ruinbyen Angkor Thom med templerne Bayon, Phimeanakas og Ta Prohm samt Elefantterrassen
 • Sightseeing i Luang Prabang, Laos med templerne Wat Xieng Thong og Wat Mai, kongepaladset og Phousi-bjerget
 • Kuang Si-vandfaldene og bjørnereservatet omgivet af frodig tropisk jungle ved Luang Prabang
 • Sightseeing i Hanoi med Ho Chi Minh Mausoleum, det kejserlige citadel Thang Long, Litteraturens Tempel, Long Bien Broen over Den Røde Flod, tur med cykeltaxa i det gamle kvarter og Hoan Kiem-søen
 • Overnatningskrydstogt i Ha Long-bugten
 • Entréer og afgifter til omtalte seværdigheder

REJSEN KORT FORTALT

Turen starter i Siem Reap, Cambodia hvor et af verdens allerstørste seværdigheder, det imponerende tempelkompleks Angkor Wat og ruinbyen Angkor, blæser de fleste bagover i benovelse.

Dernæst venter dig en af Indokinas allersmukkeste byer, Luang Prabang, hvor du finder Laos’ sjæl. Byen byder på nogle af Indokinas fineste templer og er omkranset af en betagende natur med skovklædte bjerge, vandfald og grotter.

I Vietnam møder den stemningsfulde hovedstad Hanoi dig med myldrende scootere, det gamle kvarter med spændende små butikker og det franske kvarter med kolonibygninger. Den smukke Hoan Kiem-sø med den karakteristiske røde bro, troner som en oase i hjertet af byen. Du kan bl.a. glæde dig til det kejserlige citadel Thang Long, Litteraturens Tempel, den historiske Long Bien Bro og en tur med cykeltaxa i det gamle kvarter.

Et enestående natursceneri venter dig på et 2-dages minikrydstogt i Ha Long-bugten blandt tusindvis af grønklædte kalkstensklipper, der skyder op at havet.

Du afslutter turen i den charmerende kystby Hoi An, som de fleste falder pladask for. Byen er især kendt for sin arkitektur, silkeproduktion, fantastiske skræddere og den gamle bydel, hvor farverige lanterner, japanske huse, kinesiske templer og franske, gule købmandshuse bryder bybilledet.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Glæd dig til en klassisk rundrejse med store seværdigheder og smukke naturscenerier, hvor du mærker forskellighederne i Fransk Indokinas 3 lande: Vietnam, Laos og Cambodia
 • Oplev 5 UNESCO-steder med bl.a. det imponerende tempelkompleks i Angkor Wat, Laos’ sjæl ved Mekong-floden i smukke Luang Prabang, den ikoniske Ha Long-bugt og charmerende Hoi An
 • Du får den perfekte kombination af dage med fuldt udflugtsprogram og dage, hvor du frit kan vælge, om du vil udforske stedet på egen hånd eller tilkøbe ekstra udflugter
 • Forlæng rejsen med badeferie på den eksotiske ø Phu Quoc, i kejserbyen Hue eller i den pulserende metropol Ho Chi Minh City (Saigon)

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra valgte lufthavn

I dag flyver du mod Siem Reap i Cambodia med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst i Siem Reap

Ved ankomst i lufthavnen i Siem Reap går du gennem immigrationen og viser dit e-visum, som du har anskaffet dig elektronisk hjemmefra. Dette giver dig en hurtig ekspedition i immigrationen med mindst mulig ventetid.

Efter at have samlet din bagage op går du ud i ankomsthallen, hvor en guide modtager dig med dit navn på et TourCompass-skilt. Efter en kort ca. 15 minutters transfer til dit hotel er det tid til et hvil efter flyrejsen, og resten af dagen er til fri disposition.

Siem Reap er er en tilbagelænet og hyggelig by, der indbyder til afslappende slentreture i det franske kvarter eller under de skyggefulde træer langs Siem Reap-floden. Her er små butikker, caféer og flere markeder. Om aftenen er der liv og glade dage i Pub Street, der med et væld af restauranter og barer er det naturlige samlingspunkt. I det rolige område langs floden finder du nogle virkeligt gode restauranter.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 3: Heldagssightseeing med Angkor Wat og Angkor Thom ved Siem Reap

I dag venter dig et af turens absolutte højdepunkter og et af verdens helt store vidundere: de storslåede tempelkomplekser ved Angkor Wat og ved ruinbyen Angkor Thom, som er på UNESCOs verdensarvsliste.

Du bliver hentet på hotellet og kørt med guiden de bare 5 km udenfor Siem Reap, hvor seværdighederne ligger. Tempelområdet er temmelig stort, så bilen er med rundt hele dagen, hvor du bliver kørt over de længere stræk fra sted til sted; men bliver sat af med guiden så du kan besigtige alle seværdighederne til fods.

Ruinbyen og templerne er smukt beliggende i et område omkranset af jungle og en voldgrav. Her er fredfyldt og der hersker en særlig ophøjet stemning. Det er som at træde ind i en helt anden verden.

Du starter ved den 12 km lange bymur ved Angkor Thoms smukke sydport og voldgrav, hvor der altid er dejligt grønt selv i tørtiden. Angkor Thom betyder den store by og var Khmerrigets største by. Muren blev bygget i slutningen af det 12. århundrede. Næste stop er ved et af hovedtemplerne Bayon, hvor et imponerende syn venter dig med et utal af smilende Buddha-ansigter. Videre til den 350 meter lange Elefantterrasse kan du levende forestille dig, hvordan kongen herfra både kunne stå og kigge ud over sine tropper og nyde forskellige ceremonier og forestillinger. Navnet på Elefantterrassen henfører til de mange sandstenudskæringer med elefanter. Dernæst fortsætter du til kongens private tempel, det pyramideformede Phimeanakas, der betyder gudernes himmelske palads. Endelig besøger du det berømte og enestående Ta Prohm-tempel, som er helt særligt, fordi store smukke træer har slået rod midt i tempelbygningerne, så de fremstår som sammensmeltet.

For at undgå den varmeste tid på dagen bliver du herefter kørt tilbage til Siem Reap for en frokostpause. Efter et tiltrængt hvil er det tid til at udforske et af verdens største religiøse monumenter og det bedst bevarede tempel i Cambodia – nemlig Angkor Wat. De fleste bliver blæst bagover i benovelse over dette spektakulære tempel, der rejser sig i tre niveauer og krones af de 5 tårne, som er formet som knopperne på lotusblomsten. I templets indre gårde og hvælvede gange kan du beundre de endeløse friser og fantastiske udskæringer. Dagen afsluttes med solnedgang over junglen fra Bakheng Hill-templet.

Dag 4: Siem Reap – Luang Prabang

Først på eftermiddagen bliver du hentet på hotellet og kørt den korte tur til lufthavnen i Siem Reap for videre rejse til Luang Prabang i Laos.

Ved ankomst til Luang Prabang går du gennem immigrationen og får dit turistvisum. Herefter samler du din bagage op og går ud i ankomsthallen, hvor din guide venter med dit navn på et TourCompass-skilt. Efter en ca. 15 minutters transfer ind til Luang Prabang er resten af dagen til fri disposition.

Luang Prabang er en af Indokinas allersmukkeste perler og derfor også UNESCO verdensarvsarv.

Bykernen ligger på en halvø i sammenflugten mellem de to floder Mekong og Nam Khan og omkranset af en betagende natur med skovklædte bjerge, vandfald og grotter. Det frodige og grønne går igen overalt i byen mellem fine templer og små hyggelige og stille gader.

Den tidligere kongelige hovedstad Luang Prabang er indbegrebet af Laos hjerte og sjæl med den unikke mosaik af den traditionelle laotiske kultur og den franske kolonitids smukke bygninger.

Dag 5: Heldagssightseeing i Luang Prabang med besøg ved Kuang Si-vandfaldene

Denne morgen og formiddag starter du med et besøg ved et af Luang Prabangs største og mest dekorative templer Wat Xieng Thong. Templet, der også kaldes det gyldne kloster, prydes med sirlige guldbelagte mosaikker og det karakteristiske tag, der lag-på-lag svæver tæt mod jorden. Det er et pragteksemplar på den klassiske Luang Prabang stil fra det 16. århundrede. Tidligere var det her kroningen af den nye konge fandt sted. I dag er det samlingsstedet under de årligt tilbagevendende og betydelige festligheder.

Turen fortsættes til et andet af Luang Prabangs vigtigste templer, Wat Mai, som tidligere var den kongelige families tempel og residens for den højeste buddhistiske notabilitet, Pra Sangkharat. Den guldbelagte facade skinner dig imøde og i templets indre, stråler de guldbelagte søjler med sirlige udskæringer om kap med de gyldne buddhaer. Her hersker en helt majestætisk stemning.

Overfor Wat Mai midt i Luang Prabang og omkranset af fine haver venter et besøg i det tidligere kongepalads bygget i 1904 under kolonitiden til den daværende konge Sisavang Vong. Paladset er i dag omdannet til nationalmuseum, hvor du kan opleve de velbevarede royale gemakker med sjældne religiøse og kulturelle kunstgenstande. Her fornemmer du, hvordan livet levedes på de bonede gulve.

Efter et royalt sus går turen videre ad 328 trappetrin op til det højeste punkt ved byen på Phousi-bjerget. På vejen op passerer du små templer og Buddha-statuer, hvor du kan stoppe op, hvis du lige skal have pusten. Dine anstrengelser belønnes til fulde, når du står på toppen med en malerisk panoramaudsigt over smukke Luang Prabang med floder, templer og frodige landskaber med bjerge i baggrunden.

Efter en dejlig frokost og en kort køretur 30 km syd for Luang Prabang lokker et forfriskende bad ved Kuang Si-vandfaldene måske? Omgivet af frodig tropisk jungle strømmer Kuang Si-vandfaldene i kaskader over 3 niveauer ned ad en stejl bakkeside. Det længste fald er på 60 meter og på det laveste niveau, kan du køle dig i de rolige pools med turkisblå vand.

Dagen afsluttes med et besøg ved det nærliggende bjørnereservat Sun Bear Reserve. Reservatet, der er drevet af organisationen Free The Bears, er et fristed for de nødstedte sorte malajbjørne, der er stærkt truede, da deres galde er eftertragtet til fremstilling af medicin. Her venter en spændende indsigt i centerets arbejde med de smukke bjørne.

Overnatning:
Dag 6-7: Dagene er til fri disposition i Luang Prabang

Dagene er til fri disposition, hvor du kan nyde Luang Prabangs mange herligheder og mystik eller vælge en af vores ekstra ture.

Hver morgen i de tidlige morgentimer udspiller der sig en helt særlig seance i Luang Prabang. Her går mere end 300 munke stille gennem byens gader for at samle almisser. Alle familier sender en repræsentant på gaden med fødevarer eller drikkevarer, som bliver fordelt i munkenes indsamlingsbøtter. Det er svært ikke at blive grebet af den respektfulde stilhed og store værdighed, som dette daglige ritual foregår med.

Snyd ikke dig selv for Luang Prabangs farverige og livlige natmarked, som er et af Sydøstasiens bedste og er åbent hver aften fra kl. 17.00 – 23.00.

Dag 8: Luang Prabang – Hanoi

Det er tid til at sige farvel til charmerende Luang Prabang. Først på eftermiddagen bliver du hentet på hotellet og kørt til lufthavnen for videre rejse til Vietnams hovedstad Hanoi. Ved ankomst i lufthavnen i Hanoi går du gennem immigration, hvorefter du samler din bagage op. I ankomsthallen venter guiden med et TourCompass-skilt, og du bliver kørt til dit hotel. Resten af dagen til fri disposition.

Hanoi er stemningsfuld med myldrende scootere, cykeltaxaer, det gamle kvarter med små spændende butikker, det franske kvarter med kolonibygninger og fredfyldte parker. Den smukke Hoan Kiem-sø med den karakteristiske røde bro, hviler som en oase i hjertet af byen.

Dag 9: Heldagssightseeing i Hanoi

Dagens sightseeing byder på en oplevelsesrig dag for alle sanser rundt i Hanoi.

Du bliver hentet på hotellet af guiden og turen går først til en af Hanoi største attraktioner, Ho Chi Minh Mausoleum, der ligger på Ba Dinh-pladsen. Her hviler den ikoniske landsfader Ho Chi Minh, der førte Vietnams frihedskamp mod den franske kolonisering. Mausoleet blev bygget i 1973 efter model af Lenins mausoleum i Rusland.

Dernæst fortsætter du til det kejserlige citadel Thang Long, der i 2010 blev udnævnt til UNESCO verdensarvssted. Citadellet var i mere end 1000 år det politiske magtcentrum, og i dag foregår der stadig forskning og udgravninger på stedet.

Det er nu blevet tid til frokost og her venter en let, men dejlig vietnamesisk frokost bestående af enten bun cha (vietnamesiske kødboller med nudler) eller pho (vietnamesisk nudelsuppe).

Turen fortsætter til en af Hanois mest pittoreske og velbevarede bygninger, Litteraturens Tempel, der er et pragteksempel på den traditionelle vietnamesiske arkitektur. Det blev bygget som universitet i år 1070 og her blev landets magtfulde embedsmænd, mandarinerne, uddannet i overensstemmelse med Confucius’ lærde. Området omfatter også forskellige gårde med smukke arkitekttegnede haver, hvor de studerende kunne slappe af.

Derefter ser du den historisk vigtige Long Bien Bro over Den Røde Flod, der blev bygget af den franske kolonimagt og stod færdig i 1903 som et strategisk vigtigt punkt til sikring af kontrollen over det nordlige Vietnam. I dag myldrer cyklister, scootere og gående over broen, som stadig spiller en rolle i hovedstadens selvopfattelse og ofte nævnes i sange og digte.

Det er tid til at læne dig tilbage og hvile benene lidt og nyde Hanoi fra en cykeltaxa, som tager dig på en halv times tur rundt i det gamle kvarter. Her køber de lokale alt fra nudler til Buddha-statuer. De 36 små gader har fået deres navne efter, hvad der sælges i gadens butikker (tingaden, bambusgaden osv.).

Dagen afsluttes sidst på eftermiddagen med en kop vietnamesisk kaffe på en café med udsigt til Hoan Kiem-søen.

Dag 10: Dagen er til fri disposition i Hanoi

Det står dig frit at udforske Hanoi på egen hånd eller vælge en af vores ekstra ture.

Der er masser at tage sig til i den pulserende hovedstad. Du kan snildt bruge timevis i det charmerende gamle kvarter ved Hoan Kiem-søen, hvor du finder gamle kolonibygninger, et stort udvalg af butikker, restauranter, caféer og kunstgallerier.

Dag 11: Hanoi – minikrydstogt i Ha Long-bugten

Fra morgenstunden går turen på få timer ud til den ikoniske Ha Long-bugt, hvor hundredvis af grønklædte kalkstensklipper skyder af op af havet, der over året farvemæssigt svinger fra dybt blåt til jadegrønt. Det enestående sceneri på 1500 km² er i dag på UNESCOs verdensarvsliste, og grundstenene blev lagt for mere end 300 millioner år siden.

Efter check-in på det lille krydstogtskib kan du nyde en velkomstdrink og dejlig frokost på soldækket. Skibet sætter kursen ud i det fortryllende landskab blandt de mange tusinde øer, hvoraf de fleste er ubeboede. Der gøres stop ved en af bugtens største og smukkeste grotter, Sung Sot. Ved aftenstid har du mulighed for at overvære og/eller deltage i en demonstration af vietnamesisk madlavning, eller du kan fiske friske blæksprutter. Rund dagen af fra soldækket med solnedgangens mange farver.

OBS!! I tilfælde af dårligt vejr med storm forbeholder myndighederne i Vietnam sig ret til at lukke for sejlads i Ha Long Bugten af sikkerhedsmæssige hensyn. Dette sker få gange om året. I sådanne tilfælde vil minikrydstogtet blive erstattet med hotelophold og en udflugt i Hanoi.

Dag 12: Minikrydstogt i Ha Long-bugten – Hanoi – nattog til Da Nang

Start dagen med en forfriskende dukkert i Ha Long-bugten eller måske har du blot lyst til at nyde solopgangen fra bådens pragtfulde soldæk. Morgenmaden serveres mens båden stille påbegynder turen tilbage mod havnen. Undervejs besøges afhængigt af årstiden enten øen Ti Top (om sommeren), hvor du kan bade eller vandre, eller en perlefarm (om vinteren). Sidst på formiddagen går du i land, og turen går i bil tilbage til Hanoi. Her har du nogle timer på egen hånd, inden du bliver fulgt til toget, som kører dig til Da Nang. Nattoget afgår fra Hanoi kl. 19.00 og ankommer i Da Nang kl. 11.00 næste dag.

Mod et tillæg er der mulighed for at flyve fra Hanoi til Da Nang i stedet for at tage nattoget. Denne mulighed vil inkludere en ekstra overnatning i Hoi An.

Dag 13: Da Nang – Hoi An

Du vågner til en smuk udsigt, når toget kører langs kysten. Her kan du kigge ud på de grønne bjerge og det smukke blå hav.

Ved ankomst på togstationen i Da Nang sidst på formiddagen bliver du mødt af en guide og kørt til hotellet i Hoi An. Resten af dagen til fri disposition.

De fleste falder pladask for den charmerende og farvestrålende kystby Hoi An, som især er kendt for sin arkitektur, silkeproduktion, fantastiske skræddere og den gamle bydel, der har gjort den til UNESCO verdenskulturarv.

Midt i den gamle bydel løber floden Thu Bon. Går man væk fra floden ender man i en labyrint af hyggelige gader. Overalt kan du opleve, hvordan de tidligere kolonimagter hver især har sat deres præg på bydelen. Her bryder farverige lanterner, japanske huse, kinesiske templer og franske, gule købmandshuse bybilledet. Butikker, gadekøkkener, caféer og restauranter ligger ligeledes som perler på en snor og her kan du let få flere timer til at gå. Selvom der er liv i gaderne og mange turister naturligt strømmer hertil, er der alligevel en skøn ro og bydelen har formået at bibeholde sin autenticitet og charme.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 14-15: Dage til fri disposition i Hoi An

Der er intet fastlagt program, så det står dig frit at udforske byen på egen hånd, tage en tur ud til en af de nærliggende strande eller vælge en af vores spændende ekstra ture.

Dag 16: Hjemrejsen starter

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Da Nang, hvorfra du flyver hjemad med mellemlandinger undervejs. Hvis du ønsker at forlænge din rejse med enten badeferie på den eksotiske ø Phu Quoc, den pulserende metropol Ho Chi Minh City (Saigon) eller kejserbyen Hue, fortsætter du til den valgte destination.

Dag 17: Hjemkomst

Du lander i Danmark efter en uforglemmelig ferie.

Kombiner med
Vælg mellem mulighederne herunder
Badeferieforlængelse på øen Phu Quoc
3 nætter

Phu Quoc er Vietnams største ø (på størrelse med Falster), og den ligger ved Vietnams vestkyst, i Siambugtens varme vand. Øen har smukke, palmeklædte gyldne sandstrande og tætte grønne skove midt på øen. Vandet omkring øen er krystalklart og giver gode muligheder for dejlige badeture i roligt vand. Ved An Thoi øerne er der fine muligheder for dykning og snorkling på smukke koralrev. Den bedste tid at besøge øen er fra november til april.

Forlængelsen inkluderer 3 nætters badeferieophold på hotel med morgenmad, fly til Phu Quoc samt transfers mellem lufthavnen og hotellet på Phu Quoc.

Ho Chi Minh City (Saigon)
3 nætter

Oplev den pulserende storby Ho Chi Minh City (Saigon), hvor du møder en spændende blanding af både det moderne og det gamle med smukke kolonitidsbygninger flankeret af skyskrabernes skinnende facader, fine templer og eksotiske markeder. Glæd dig til højdepunkter som bl.a. Notre Dame-katedralen, Det Gamle Hovedpostkontor tegnet af den berømte franske arkitekt Gustav Eiffel, Genforeningspaladset og byens China Town. Ho Chi Minh City er i dag Vietnams økonomiske dynamo, hvilket tydeligt afspejles i de mange smarte butikker, caféer og restauranter. Endelig er det i denne by, at du for alvor mærker historiens vingesus fra Vietnam krigen.

Byen er desuden et godt udgangspunkt for dagsture til Vietnams frodige Mekongdelta eller de berømte Cu Chi tunneller.

Forlængelsen inkluderer 3 nætters ophold på hotel med morgenmad, fly fra Da Nang til Ho Chi Minh City samt transfer fra og til lufthavnen.

Kejserbyen Hué
3 nætter

Knap 3 timers kørsel nord for Hoi An kan du opleve Vietnams sidste kejserlige hovedstad, Hué, der var hjemsted for Kejserdynastiet Nguyen fra 1802 til 1945. Til trods for at mange af byens bygninger blev beskadiget af bomber under Vietnamkrigen, fornemmer man klart stemningen af fortidens storladenhed. De tilbageværende bygninger er blevet restaureret og hele byen er på UNESCOs verdensarvsliste.

De helt store attraktioner er det store smukke citadel og de imponerende kejsergrave. Citadellet blev opbygget i 1800-tallet med Den Forbudte By i Beijing som forbillede og ligger på den nordlige side af Huong Song-floden også kaldet duftenes flod (Perfume River). Floden har fået sit navn af den parfume-lignende aroma der opstår, når orkideblomsterne i efteråret falder i vandet og føres med strømmen igennem byen. På den flere kilometer lange strækning langs floden rejser de fleste af kejsergravene sig med forskellige storslåede monumenter – et for hver afdød kejser.

Glæd dig til at smage på det lokale traditionelle køkken i Hué der af vietnameserne betragtes som det bedste i landet. Her lægges særlig vægt på en æstetisk og harmonisk præsentation af maden med dekorationer og farver, der skaber et gastronomisk kunstværk.

Forlængelsen inkluderer 3 nætters ophold på hotel med morgenmad, transfer mellem Hoi An og Hué samt transfer til lufthavnen i Hué eller Da Nang.

Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
FØR DU REJSER
Godt at vide
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS
Derfor vælger kunderne os
 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen
 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring
 • Tusindvis af gæster har valgt os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af partnere
 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring
GÅ PÅ OPDAGELSE
Se alle vores spændende destinationer