TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
16 dage

Balis højdepunkter & badeferie i Sanur

Oplev Munduks frodige højland og kom tæt på landsbylivet i Rumah Desa. Bliv forført af Ubuds charme og se de smukke risterrasser i Tegalalang. Det hele fordøjes i badeferiebyen Sanur.

Balis højdepunkter & badeferie i Sanur
Balis højdepunkter & badeferie i Sanur
16 dage
ForsideAsienBaliBalis højdepunkter & badeferie i Sanur

Balis højdepunkter & badeferie i Sanur

Oplev Munduks frodige højland og kom tæt på landsbylivet i Rumah Desa. Bliv forført af Ubuds charme og se de smukke risterrasser i Tegalalang. Det hele fordøjes i badeferiebyen Sanur.

ForsideAsienBaliBalis højdepunkter & badeferie i Sanur
Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Flyrejse fra Danmark til Denpasar t/r
 • 13 nætter på 3-4-stjernede hoteller
 • 13 x morgenmad (dag 3-15)
 • 1 x frokost (dag 9)
 • Genanvendelig vandflaske
 • Lokal engelsktalende guide på transfers og udflugter
 • Kørsel i minibus eller bus med aircondition
 • Alle nævnte transfers og udflugter foregår i internationale grupper fra 1-14 personer og kun med TourCompass’ egne gæster
 • Mulighed for at forlænge med ekstra nætter i Sanur
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Omfattende udflugtspakke:

 • Ulun Danu-templet
 • Vandretur i Munduks højland med kaffeplantager, rismarker og vandfald
 • Beji-templet i Sangsit
 • Kintamani-højlandet med udsigt over Batur vulkanen og kratersøen
 • Tempelkomplekset Gunung Kawi med de berømte kongegrave
 • Landsbyen Rumah Desa med spændende aktiviteter
 • Tegalalangs risterrasser og det hellige vandtempel Tirta Empul i Tampaksiring
 • Entréer og afgifter til omtalte seværdigheder

REJSEN KORT FORTALT

Bali har alle ingredienser til en perfekt ferie. Du oplever en ø med vidunderlig frodig natur i et vulkansk landskab omgivet af et varmt blåt hav. Det hele er tilsat en smilende og imødekommende befolkning, for hvem de hinduistiske templer og ceremonielle optog spiller en central rolle i alle dagligdagens gøremål.

Rejsen starter med en nat i badebyen Sanur, hvor du kan slappe af efter den lange flyrejse og vænne dig til tidsforskellen og de varmere temperaturer.

Dagen efter går turen videre til Munduks fantastiske højland med brusende vandfald, jungle og kaffeplantager.

Højlandet står i stor kontrast til Lovinas mørke, glinsende lava-sandstrande i nord, hvor der venter dig et par dage på egen hånd.

Vejen fra Lovina til Ubud går forbi det utroligt smukke Beji-tempel og Kintamani-udsigtspunktet, hvor du kan nyde synet af den aktive vulkan Batur og dens store kratersø. Inden du når Ubud, lægger du vejen forbi tempelkomplekset Gunung Kawi, der er kendt for sine gamle kongegrave, som er hugget ind i klipperne.

Ubud ligger utroligt smukt omgivet af bjerge, dybe dale og nogle steder dybe kløfter. I den tætte jungle løber Ayung-floden og bag bebyggelserne kan du skimte små, fine templer og smukke rismarker.

Mens du er i Ubud besøger du landsbyen Rumah Desa, hvor du får et glimrende indblik i balinesernes dagligdag med forskellige aktiviteter. Du besøger også den nationale kulturskat, Tirta Empul-templet og fortrylles af øens smukkeste risterrasser, Tegalalang, hvor enestående udsigter og fotomuligheder venter.

Det hele afsluttes i feriebyen Sanur, hvor du kan nyde de gyldne sandstrande og fordøje rejsens mange oplevelser.

Du har mulighed for at forlænge rejsen til Gili Trawangan, Nusa Lembongan, Komodo-øerne eller Singapore.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Bliv fortryllet af det maleriske højland i Munduk og tag det perfekte billede af det ikoniske tempel Ulun Danu, der reflekteres i den stille Bratan-sø
 • Lad dig forføre af Lovinas ro på den mørke vulkanstrand og få et fantastisk indblik i balinesernes hverdag i landsbyen Rumah Desa med forskellige aktiviteter
 • Mærk boheme-stemningen i kunstnerbyen Ubud, hvor Tegalalangs græsgrønne rismarker står i kontrast til det hellige vandtempel Tirta Empul
 • Fordøj de mange oplever og indtryk på Sanurs gyldne sandstrande, hvor rolige bølger og svajende palmer venter

Vores rejser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle overnatninger
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Døgnåben telefon – vi er med dig hele vejen
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra valgte lufthavn

I dag flyver du mod Gudernes Ø, Bali, med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst til Bali – Sanur

Du lander i Balis internationale lufthavn, Ngurah Rai, i hovedbyen Denpasar. Ved ankomst går du gennem immigrationen, hvor du får dit turistvisum, og du samler herefter din bagage op. I ankomsthallen venter en guide med et TourCompass-skilt, og du vil med det samme mærke den varme balinesiske velkomst. Udenfor lufthavnen står din chauffør klar til at køre dig til hotellet i badebyen Sanur, hvor du kan slappe af efter den lange flyrejse og vænne dig til tidsforskellen og de varmere temperaturer.

Overnatning:
Dag 3: Sanur – Ulun Danu-templet – Munduk

Efter morgenmad og check-out bliver du kørt mod den smukke bjergby Munduk. På vejen besøger du et af Balis mest fotograferede templer, det smukke Ulun Danu. Templet ligger på en lille ø i den blanke sø Bratan, hvilket får det til at se ud som om templet flyder. Søen ligger i 1.200 meters højde og er omgivet af høje bjerge. Området kan derfor både være køligt og diset, hvilket giver det hele en nærmest mystisk stemning. Gå en tur langs søens bred, og nyd synet, udsigten og søens refleksioner.

Du fortsætter dernæst til Munduk, som er en af Balis bedst bevarede hemmeligheder. Ved ankomst til hotellet i Munduk er resten af dagen til fri disposition til at slappe af, gå en tur og bare nyde de billedskønne omgivelser.

Munduk er en lille rolig og fredfyldt by, som ligger i det tempererede højland ca. 1.000 meter over havets overflade. Munduk er omgivet af grønne rismarker, brusende vandfald og tæt jungle. I området finder du også mange gode vandreruter og fantastiske udsigtspunkter, hvorfra du kan nyde landskabet og de omkringliggende bjerge.

Munduk er, udover sin skønhed, kendt for sin dyrkning af både kaffe, kakao, vanilje, frugter og grøntsager. Faktisk er udbuddet af friske frugter og grøntsager større end noget andet sted på Bali, hvilket bl.a. skyldes det tempererede klima og den utrolig frugtbare jord.

Der findes mange gode restauranter i området med lokale og økologiske råvarer.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 4: Vandretur i Munduks frodige landskaber

Du vågner op til frisk luft og en enestående udsigt. Efter morgenmaden skal du på en 2-timers smuk vandretur i området omkring hotellet. Terrænet er hovedsageligt fladt, men der er steder på ruten, hvor det går op og ned.

Turen tager dig forbi flotte kaffeplantager, avokadotræer samt kakao-, vanilje- og nellikeplanter. En sti fører dig ned gennem junglen til det 20 meter høje vandfald, Red Coral. Vær opmærksom på at noget af vejen ned til vandfaldet er stejl og derfor ikke egner sig for gangbesværede. Hvis du ikke ønsker at gå ned til vandfaldet, kan du blive oppe og nyde omgivelserne og de mange flotte planter, som er mærket med navn. På turen tilbage til hotellet kommer du forbi flotte krydderihaver og smukke rismarker.

Resten af dagen er til fri disposition.

Overnatning:
Dag 5: Munduk – Lovina

Efter en stille og rolig morgen på hotellet, tjekker du ud og din guide og chauffør står klar til at køre dig til det rolige strandområde Lovina, der ligger på Balis nordlige kyst. Køreturen tager ca. 1 time.

Ved ankomst til Lovina er resten af dagen til fri disposition.

Lovina har både gode restauranter, smukke omgivelser og lange strande, der er kendt for sit mørke, glinsende lavasand og stille bølger. Lovina er for mange også lig med delfinsafari, men det har vi valgt ikke at tilbyde, da oplevelsen ikke lever op til vores dyrevelfærdspolitik, som du kan læse mere om her.

Fra stranden kan du om aftenen være vidne til solen gå ned ude i horisonten, hvilket er et utroligt smukt syn med de røde, orange og violette nuancer, der males på himlen.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 6-7: Lovina på egen hånd

Der er ingen udflugter planlagt og du kan derfor nyde Lovina i eget tempo. Du kan tage en tur ind til Singaraja, som er hovedbyen i området bare 9 km fra hotellet. Dette er et af de få steder på Bali, hvor du finder bygninger fra den hollandske kolonitid. Her kommer ikke mange turister, så du kan få dig en autentisk oplevelse i gaderne, hvoraf flere smykker sig med alléer af træer.

Du kan også tilkøbe en af vores ekstra ture, som du kan læse mere om nedenfor.

Dag 8: Lovina – Beji templet – Batur vulkanen – Gunung Kawi tempelkompleks - Ubud

I dag forlader du det nordlige Bali. Efter morgenmad og check-out sætter du sammen med din guide og chauffør kurs mod kunstnerbyen Ubud.

På vejen til Ubud har vi indlagt tre flotte og spændende besøg. Første stop er Beji templet i landsbyen Sangsit. Templet er ikke overrendt af turister, her fredeligt og utroligt smukt. Templets imponerende håndværk og fine detaljerede udskæringer kan nærmest tage pusten fra en. Det overdådige tempel kan dateres tilbage til det 15. århundrede og er dedikeret til frugtbarhedsgudinden Dewi Sri, der skulle sikre god høst.

Næste stop er udsigtspunktet i Kintamani-højlandet, hvorfra du har en fabelagtig udsigt over kratersøen Batur og den 1.717 meter høje aktive vulkan, af samme navn, hvis seneste voldsomme udbrud fandt sted i 1963.

Inden du når Ubud, besøger du tempelkomplekset, Gunung Kawi, som ofte er en overset seværdighed. Gunung Kawi blev bygget sidst i det 11. århundrede og er dermed et af Balis ældste templer. Gunung Kawi ligger i en dal omringet af frodig jungle, og trapper fører forbi pragtfulde risterrasser og høje kokospalmer ned til selve templet. Langs templet løber Pekerisan-floden, som har religiøs betydning for de balinesiske hinduister. Det siges nemlig, at vand som passerer en helligdom, omdannes til vievand. Når du kommer til floden, skal du over en mindre stenbro for at komme til templets hovedattraktion, som er de gamle kongegrave, der er hugget ind i klipperne. Her får du tid til at gå rundt og nyde det gamle, fredfyldte sted.

Dagens sidste stop er hotellet i Ubud og efter check-in er resten af dagen til fri disposition.

Ubud ligger fantastisk smukt i det centrale højland. De frodige, grønklædte bjerge brydes af dybe dale, ja nærmest kløfter nogle steder. Midt i den grønne jungle løber Ayung-floden, som indbyder til riverrafting og bag bebyggelserne skimtes små, fine templer og smukke rismarker.

Ubud er desuden kendt som Balis kunstneriske hjerte og både lokale og internationale kunstnere og håndværkere har fundet deres vej hertil. Byen bugner af gallerier og udstillinger med kunst og flot håndværk samt fine butikker, der sælger smykker, tøj og tasker.

I templer og gader udspilles ofte ceremonielle optog, som er en sjov og stemningsfuld oplevelse. På fortove ligger små flettede kurve af bananblade med offergaver og røgelsespinde, der beskytter mod det onde.

Ubud har desuden mange gode restauranter, barer og hyggelige cafeer.

Uden for bymidten åbner der sig en helt ny verden af ro og små traditionelle landsbyer.

Dag 9: Besøg og aktiviteter i landsbyen Rumah Desa

I dag får du et glimrende indblik i balinesernes kultur og traditioner i den lille landsby Rumah Desa, der ligger 35 km nordvest for Ubud. Her har du mulighed for at deltage i nogle af landsbyens daglige aktiviteter.

Efter morgenmaden bliver du hentet på hotellet og turen går mod landsbyen Rumah Desa, hvor du bliver mødt af en lokal vært, som vil vise dig rundt. Du vil se og høre om, hvordan familierne bor, laver mad, bygger huse og driver landbrug og hvis du har mod på det, har du mulighed for selv at deltage i aktiviteterne. Der venter dig ligeledes en gåtur gennem landsbyen med små huse, templer, den lokale skole og et smukt landskab med eksotiske planter og træer. Du kommer også forbi de fineste grønne rismarker, hvor du vil opleve, hvordan der arbejdes med vandbøfler, og du oplever hvordan der klatres i kokospalmer og hvordan der udvindes kokosolie.

Tilbage i landsbyen serveres en dejlig balinesisk frokost. Herefter går turen tilbage til Ubud, hvor du ankommer midt på eftermiddagen og har resten af dagen på egen hånd.

Dag 10: Tegalalangs risterrasser og Tirta Empul-templet

I dag skal du på en spændende og flot udflugt omkring Ubud.

Du bliver hentet på hotellet af din guide og chauffør og turen går til de fantastiske risterrasser i Tegalalang, som er nogle af øens aller smukkeste.

Turen rundes af i Tampaksiring, hvor du besøger det hellige vandtempel og den nationale kulturskat, Tirta Empul, der ligger ved 12 hellige kilder. Her kan du bade i det hellige vand og få renset sjælen sammen med balineserne, der medbringer offergaver i form af små kurve med blomster og røgelse. Det er et flot og farverigt syn. Vær opmærksom på at du ved besøg i templet skal iføre dig sarong præcis som i alle andre templer på Bali.

Du køres herefter retur til hotellet, hvor resten af dagen er til fri disposition.

Dag 11: Ubud på egen hånd

Dagen er til fri disposition. Du har mulighed for at tilkøbe en af vores spændende ekstra ture eller nyde Ubud på egen hånd.

Om aftenen når mørket falder på, kan du sidde på en af byens cafeer og nyde en kop kaffe eller besøge en af de mange fantastiske restauranter.

Dag 12: Ubud – Sanur

Efter morgenmad og check-out henter din guide og chauffør dig på hotellet. Sammen kører I til skønne Sanur, som ligger i den sydøstlige del af Bali.

Sanur er en populær ferieby, som har formået at bibeholde sin hyggelige og afslappede stemning i modsætning til den livlige ferieby Kuta, som ligger godt og vel 30 minutters kørsel fra Sanur.

Byens store trækplaster er den 5 km lange og brede, gyldne sandstrand, som er kendt for sit rolige vand og bløde bølger. Stranden er beskyttet af et koralrev, hvilket gør den utrolig børnevenlig, da bølgerne brydes et stykke ude. Langs stranden ligger strandpromenaden, der indbyder til både gå- og løbeture. Her ligger også små butikker med bl.a. træhåndværk, tøj og andre souvenirs.

På byens hovedgade finder du både butikker, hyggelige cafeer og restauranter. Forlader du hovedgaden og går ned i de små sidegader, kan du opleve det lokale liv og små huse, som ligger side om side med byens fine templer.

Om aftenen kan du nyde solnedgangen fra stranden, hvor palmer, den lille pavillon og de mange lokale fiskerbåde giver den perfekte kulisse.

Dag 13-14: Sanur

Dagene i Sanur er til fri disposition.

Efter en spændende og oplevelsesrig rundrejse, har du måske brug for at slappe af og lave absolut ingenting – udover at nyde solens stråler og dase på en liggestol. Er du øm i muskler og led, kan du med fordel også forkæle dig selv med en traditionel balinesisk massage.

Der er også mulighed for at snorkle langs koralrevet eller prøve forskellige vandsportsaktiviteter.

Skulle du have lyst til at opleve lidt af Sanurs omgivelser, kan du tilkøbe en af vores ekstra ture, som du kan læse mere om nedenfor.

Dag 15: Hjemrejsen starter

I dag er det blevet tid til at tage afsked med pragtfulde Bali. Efter check-out på hotellet bliver du hentet og kørt i lufthavnen i Denpasar. Herfra flyver du mod Europa med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 16: Hjemkomst

Du ankommer til valgte lufthavn efter en dejlig rejse og en masse oplevelser i rygsækken.

Kombiner med
Vælg mellem mulighederne herunder
Storbyforlængelse i Singapore
3 nætter

Forlæng rejsen med en spændende storbyferie til Singapore og fald pladask for Østens topmoderne metropol.

Den lille ø-stat er med sine blot 721,5 km2 Sydøstasiens mindste land og hvad det lille veludviklede land ikke har i størrelse, har det til gengæld i oplevelser.

Glæd dig til at opleve det arkitektoniske Marina Bay Sands, slentre en tur i det grønne åndehul Gardens by the Bay, gå shop-amok på Orchard Road, drikke Singapore Slings på Raffles Hotel og sidde i det 165 meter høje pariserhjul, Singapore Flyer, hvorfra du har en fænomenal udsigt over de mange futuriske skyskrabere og havnen.

Det der også er fedt ved Singapore er, at det er en smeltedigel af kulturer, og folk lever med respekt og forståelse for hinanden med buddhistiske templer, moskeer, kirker og hindutempler side om side. Singapores mangfoldighed kan især opleves i de charmerende bydele Little India, China Town og det arabiske og malajiske kvarter Kampong Glam. Her kan du suge stemningen til dig, mens du forføres af de fine farverige huse og duften af krydderier og jasmin.

Det multikulturelle samfund afspejles også i de mange delikate madoplevelser rundt omkring i byen. Er du til autentisk streetfood kan du besøge et af de kendte hawker centre, eller er du mere til eksklusive Michelin-restauranter, så læg vejen forbi den særlige madgade Keong Saik Road og oplev nogle af Singapores bedste restauranter.

Andre populære og hippe kvarterer er det farverige Haji Lane i Kampong Glam og Art Deco området Tiong Bahru. Begge kvarterer er kendt for sine hyggelige cafeer, spændende restauranter og butikker samt flot gadekunst.

En stor kontrast til det pulserende storbyliv er den lille ø Sentosa Island, som byder på dejlige sandstrande og et utal af seværdigheder og aktiviteter for hele familien som bl.a. Universal Studios og forskellige adventureparker.

Lyder Singapore fristende?

Forlængelsen inkluderer 3 nætters ophold på hotel med morgenmad, fly til Singapore samt transfers.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Komodo Island og det vestlige Flores
4 nætter

Komodo Island er hjemsted for de store komodovaraner. Komodovaranen er verdens største nulevende øgleart. Den kan blive op til tre meter lang og veje helt op til 165 kg. På trods af sin enorme størrelse kan den bevæge sig med en hastighed på op til 20 km/t – og den er både kødædende, aggressiv og temmelig brutal i sin jagtteknik. Alligevel er et besøg hos varanerne på ønskelisten hos mange rejsende. Det er alligevel ikke hver dag, man ser verdens største øgle, som har overlevet her på øen i godt 10 millioner år! Ud over komodovaraner kan man på Komodo Island også opleve bøfler, vildsvin, vilde rådyr, makakaber og smukke fugle samt en natur, der på én gang både er meget smuk og barsk. Vandet er krystalklart og havet fyldt med farverige fisk og koraller. Komodo er udlagt som nationalpark og er på UNESCOs verdensarvsliste over bevaringsværdige naturområder.

Forlængelsen inkluderer 3 nætters ophold på hotel på Flores, 1 nat på hotel i Sanur, morgenmad, fly mellem Bali og Flores samt transfers. Derudover er der inkluderet en heldagsudflugt til Komodo Island, snorkeltur ved Pink Beach og Kelor Island samt en heldagsudflugt i det vestlige Flores med Cunca Rami-vandfaldet, Batu Cermin-grotten og besøg på et lokalt marked.

Turen er ikke tilladt for børn under 7 år.

Bemærk:

Denne forlængelse er ikke mulig i perioderne:

28.- 29. marts 2025 og 24. marts til 8. april 2025

Badeferieforlængelse på Nusa Lembongan
3 nætter

Nusa Lembongan er en lille tropisk paradisø på blot 8 km² og bare 45 minutters sejlads fra Bali. Her kan du komme helt ned i tempo og bare nyde de fine gyldne sandstrande, det meget klare hav, svajende palmer og den vilde natur med kaktus og klippeformationer. Øen er også kendt for de fine muligheder for snorkling og dykning. Der er bare få biler på den lille ø, så du kommer lettest rundt på cykel.

Størstedelen af den nordøstlige del af øen er dækket af mangrove, som har en vigtig funktion for økosystemet i området og er med til at give liv til de mange koraller. Du kan tage dig en stille sejltur gennem mangroven i enten kajak eller i en lille båd.

Mange af øens beboere ernærer sig ved dyrkning af havtang. Når tidevandet trækker sig tilbage, dukker tangmarkerne frem, og du vil se bønderne stimle ud for at plukke tangen.

Forlængelsen inkluderer 3 nætters badeferieophold på resort med morgenmad, transfers samt speedbåd mellem Bali og Nusa Lembongan.

Du kan forlænge badeferien med yderligere nætter, præcis som du ønsker det.

Badeferieforlængelse til Gili Trawangan
4 nætter

Skal rejsen sluttes af med et ophold på en paradis-ø, så er Gili Trawangan et godt bud.

Gili Trawangan, også kaldet Gili T, er én af de tre Gili-øer – og den mest populære. Gili Trawangan er især blevet populær på grund af de gode muligheder, der er for dykning og snorkling i havet omkring øen. Her kan du opleve både havskildpadder, farverige fisk og måske endda en revhaj. Øen er også kendt for sine dejlige strande, der indbyder til ren og skær afslapning. Slæng dig på en solvogn og sug solens varme stråler til dig eller nyd en drink i en af de mange sækkestole i skyggen af et kokospalmetræ.

Om dagen er atmosfæren afslappet og om aftenen er der stemning og glade dage ved de mange små restauranter og barer. På vestsiden af øen kan du nyde de smukke solnedgange over Bali, og hvis du er heldig og vejret er klart, vil du endda kunne se solen gå ned bag vulkanen Mt. Agung på Bali. Det er en oplevelse, du aldrig glemmer! Her er ingen asfalterede veje og biler, men i stedet cykler og hestevogne.

Gili Trawangan har med andre ord alt, hvad du behøver for en afslappende badeferie.

Forlængelsen inkluderer 3 nætters badeferieophold på resort på Gili Trawangan, 1 nat på hotel i Sanur, morgenmad, transfers samt speedbåd mellem Bali og Gili Trawangan.

Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
FØR DU REJSER
Godt at vide
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS?
Derfor vælger vores gæster os

Din tid er dyrebar. Vores engagerede rejsespecialister yder personlig service med omtanke for at sikre din komfort og sikkerhed under hele din rejse. Fra det øjeblik, du booker, til det øjeblik, du vender hjem, sidder vi klar til at tackle hver detalje med den største omhu.

Vi tilbyder en bred vifte af destinationer, der hver især har deres egen unikke historie at byde på, formet af lokale kulturer, fascinerende dyreliv og naturens skønhed. 

Vores rejser er skabt på baggrund af vores rejsespecialister og -eksperters omfattende research og førstehåndserfaringer. Hver rejse er tilrettelagt med henblik på at præsentere dig for det bedste, hver destination har at byde på.

Nyd at slappe af i tryg forvisning om, at din rejse er i sikre hænder. Vi er medlem af den danske Rejsegarantifond (medlemsnummer 1778). Helt grundlæggende betyder det, at du som rejsende er sikret økonomisk og kan få din rejse erstattet, hvis vi mod forventning skulle gå konkurs.

GÅ PÅ OPDAGELSE
Se alle vores spændende destinationer